Vrienden van Teun

Voor bijTeun.nl bestaat een breed draagvlak. Teun werkt samen met diverse organisaties en stelt bezoekers en ondernemers graag voor aan zijn vrienden.


Over Teun:

Nederland Bloeit LTO"Nederland Bloeit heeft namens de LTO’s (LTO Noord, ZLTO en LLTB)  bewust gekozen voor nauwe samenwerking met BijTeun.nl. Dankzij hun inbreng wordt de plattelandsgids op www.nederlandbloeit.nl goed bijgehouden. Dat doen zij samen met de agrarische ondernemers die dankzij hun eigen inlog hun eigen pagina’s kunnen beheren; de beste manier om altijd up-to-date te zijn! Mooie bijkomstigheid is het feit dat de data ook automatisch worden gepubliceerd op BijTeun.nl en andere sites."

Bouwe Metz, Senior communicatie adviseur Nederland BloeitBBN"Wij ondersteunen het initiatief van bijTeun.nl. BijTeun.nl zet de plattelandsuitjes goed op de kaart!"

Hanny Hoedemaker, Directeur Bed & Breakfast Europe B.V.
 


Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord"Door het toepassen van nieuwe media elementen is bijTeun.nl een platform dat plattelands gerelateerde informatie prima landelijk ontsluit. Daarmee een meerwaarde geeft aan de infostructuur en het overwegend kleinschalige aanbod in Noord-Holland Noord zichtbaar maakt."

Adriana Stam, Programmamanager toerisme en recreatie ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord
 

 

LLTB"BijTeun.nl moet een centrale database zijn van allerlei leuke activiteiten en plattelandstoerisme op het platteland. Doelstellingen voor de LLTB zijn meer promotie en meer gemak voor de Limburgse ondernemers met multifunctionele landbouwactiviteiten."

John Verhoijsen, LLTB Bestuur Multifunctionele Landbouw
 

 

Vereniging Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Water, Land en Dijken"Bij Teun is een zeer welkome verzamelplaats van activiteiten om op ontdekkingstocht te gaan bij de boer en op het platteland. Een beleving waar behoefte aan is vanuit allerlei doelgroepen, en nu eindelijk overzichtelijk vindbaar."

Annemarie Koelemeijer, Projectleider plattelandsrecreatie Vereniging Agrarisch Natuur- en Landschapsbeheer Water, Land & Dijken

 

LTO Noord"BijTeun.nl, goed dat alle plattelandsactiviteiten nu op één site in beeld zijn!"

Saskia van Noordt, Projectleider Projecten LTO Noord
 

 

Hotel De Boerenkamer"Met een partij als bijTeun werken wij graag samen."

Hotel De Boerenkamer
 

 

Restinn"Plattelandsondernemers zijn voor mij ondernemers die het gastheerschap van nature in zich hebben. Super dat onze gasten nu via de centrale database van bijTeun kennis kunnen maken met deze enthousiaste ondernemers en al het moois dat ons platteland te bieden heeft."

Maaike Steltenpool, Operationeel Manager Restinn B.V. 

 

 

 

The Green Bee"Thegreenbee.nl en Bijteun.nl gaan intensief samenwerken en gaan een positieve bijdrage te leveren aan plattelandsrecreatie, de beleving van het streekproduct en verspreiding van kennis."

Mark Frederiks, Directeur The Green Bee BV 

 

Logo Stirr"BijTeun is een interessante partner voor toeristische ondernemers in het buitengebied. "

Hans Hillebrand, Directeur Gebiedsontwikkeling Stichting Innovatie Recreatie & Ruimte
 

 

 

Logo PretwerkRecreatie en toerisme op het platteland is de afgelopen jaren flink gegroeid. BijTeun zorgt voor overzicht, zodat de consument ‘de speld in de hooiberg’ kan terugvinden. De markt wordt ook steeds professioneler. Pretwerk.nl werkt graag samen met bijTeun om de kennis van ondernemers uit verschillende sectoren te delen en het toeristisch bedrijfsleven in Nederland te verbinden. Kijk op www.pretwerk.nl voor de dagelijkse ontwikkelingen. 

Walter Jonker, Hoofredacteur Pretwerk

 

Widget's

Vermeldingen op bijTeun.nl worden middels widget's getoond op meerdere partnerwebsites, zoals:

De Plattelandsgids van Nederland Bloeit
Met de klas de boer op
Real Food Kennisnet

 

Verwijzingen

Verwijzingen naar bijTeun.nl worden gemaakt op oa. de volgende websites:

Startpagina platteland 
Startpagina plattelandstoerisme 
Startpagina vrijetijd
Plattelandstoerisme