Beleef Limburg

Samenwerking Rozenfestival en Floriade

RozenDe samenwerking tussen het Rozenfestival en de Floriade 2012 is een feit. Met het hijsen van de Floriadevlag op het Rozenfestival is de samenwerking afgelopen zaterdag bekrachtigd. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Aardbeienland op de Floriade

AardbeienlandHay Soberjé, eigenaar van themapark Aardbeienland in Horst, bouwt op de Floriade een paviljoen in de vorm van een aardbei! Het paviljoen van Aardbeienland wordt gebouwd in het themaveld Education & Innovatie. Daar krijgt Soberjé een stuk grond van vijfhonderd vierkante meter ter beschikking, waarop hij een vier meter hoog paviljoen in de vorm van een aardbei wil bouwen. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Camping de Peel, Brabantse gezelligheid en gastvrijheid!

Minicamping de PeelCamping de Peel is een kleine, kindvriendelijke familiecamping en heeft een rustige locatie aan de rand van Asten-Heusden. ‘Camping de Peel is een échte familiecamping, er is van alles te doen.’ Er zijn 2 speeltuinen, (gratis) trapskelters en in de zomermaanden is het zwembad geopend. Ook senioren zullen zich hier prima thuis voelen, zo zijn er gratis wandel- en fietsroutes beschikbaar die u door de prachtige omgeving van Asten leiden. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Mini camping Heidehof, beste VEKABO camping 2011 van Limburg.

HeidehofDe familie Gramser en Laumen heet u van harte welkom op deze site. We zijn in 1997 gestart met deze mini camping in Wellerlooi. We zijn dan ook trots de beste VEKABO camping van 2011 te mogen zijn en een nominatie beste van Nederland.

We hebben 40 standplaatsen van 100 tot 120 m² inclusief een blokhut en een sta caravan beide voor twee volwassen en twee kinderen. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Fietsroute met smaak door land van Peel en Maas

FietsenNoord-Limburg staat vooral bekend om zijn aspergeteelt. Helaas duurt het weer even voor we kunnen smullen van 'het witte goud'. Maar toch valt er onderweg genoeg te genieten, want dit is een gebied met smaak. Behalve asperges en fruit is dit natuurlijk ook de regio waar we kunnen smikkelen van echte Limburgse vlaai!

lees verder »
 

Beleef Limburg

De tuinman van de Floriade ligt onder vergrootglas

zaadjeHoveniers uit de regio Venlo beheren het Floriadepark. Een eervolle opdracht, maar ook eentje met afbreukrisico. Ralf Vaessen: „We moeten AAA-kwaliteit leveren.

lees verder »
 

Beleef Limburg

De Ulend, niets moet, vakantie vieren staat op 1

De UlendHallo, mijn naam is Mart Linssen en samen met mijn vrouw Jeanne runnen wij Boerderijcamping de Ulend. Jeanne is geboren en getogen hier op de boerderij. Dat is ook een van de redenen dat we naar een bijtak op zoek zijn gegaan naast het agrarisch bedrijf. Na hier 7 jaar mee bezig te zijn geweest hebben we de knoop doorgehakt en sinds 2009 is onze camping een feit.

lees verder »
 

Beleef Limburg

Boerderijcamping DenTiel, rust, ruimte en eenvoud

Camping den TielGer en Yvonne Roodbeen heet u van harte welkom op deze site. Onze camping beschikt over 15 standplaatsen en is voorzien  van zeer goede sanitaire voorzieningen en afwasplaatsen. Er zijn twee jeu de boule banen en diverse wandel- en fietsroutes in het mooie gebied. 

In 2012 zal er een terras gerealiseerd zijn voor de campinggasten maar ook voor dagtoeristen. Er zijn fiets en wandelkaarten verkrijgbaar en er is verder nog kleinvee aanwezig. De camping is geopend van 6 april 2012 tot en met 14 oktober 2012.

lees verder »
 

Beleef Limburg

Tip: Wandelen in Nationaal Park de Groote Peel

Groote PeelVoor een mooie stevige wandeltocht ga je naar het Nationaal Park De Groote Peel, wat bekend staat om het prachtige vogelrijke gebied. Het gebied is een restant van het hoogveenmoeras wat ooit de grens tussen Limburg en Brabant vormde. Het gebied is ruim 1400 hectare groot én autovrij!

lees verder »
 

Beleef Limburg

Hoeve Klein Kullen, voor een kijkje in de “keuken”

Hoeve Klein KullenWelkom bij Hoeve Klein Kullen in Epen. Mijn naam is Elian Vanderheijden. Samen met mijn man Jef en zoon Jos runnen wij een gemengd agrarisch bedrijf waaronder melkkoeien. Daarnaast ontvangen wij al 25 jaar gasten op onze boerderijcamping.

Sinds 1990 verhuren wij ook 2 appartementen voor 4 en 5 personen. Wij zijn een boerderij in bedrijf. Onze gasten kunnen het boerenleven van kortbij meemaken. Ze kunnen daarbij een handje helpen als ze dat willen. Iedereen is welkom om te komen kijken in ons bedrijf. 

lees verder »
 

Aanmelden

Sluit je aan!

Selectie van aanbieders

 • Mini Camping de Peelfluiter

  Mini Camping de PeelfluiterOspel: Mini Camping de Peelfluiter ligt in een zeer rustig gebied tussen Peel en Maas.In een omgeving waar u urenlang kan wandelen, fietsen en... meer informatie

   
 • Hoeve De Middelt

  Kessel: Welkom bij activiteitenboerderij Hoeve de Middelt met Boerengolf, solexverhuur, tandemverhuur en Boerenspellen. Hoeve de Middelt ligt op een... meer informatie

   
 • Boerderijcamping Heidehof

  Wellerlooi: Op onze minicamping is volop ruimte en kunt u genieten van een rustige en nette omgeving. Onze minicamping ligt aan de rand van het nationaal park... meer informatie

   
 • Mini-camping:"De Linde"

  Mini-camping:Merselo: Temidden van de prachtige bossen die Merselo rijk is, bevindt zich minicamping: "De Linde". Rustig gelegen en midden in de natuur is het prachtig... meer informatie

   
 • Vakantie Meerlo Noord Limburg

  Vakantie Meerlo Noord LimburgMeerlo: Stoere tenten (4p) ,volledig ingerichte stormtenten voorzien van degelijke fundering en houten vlonder voor de ingang.De sfeervol ingerichte... meer informatie