Beleef Limburg

Floriadebrug; de voetgangersbrug naar de Floriade 2012 in Venlo

Met nog ruim een maand te gaan is de voetgangersbrug naar de Floriade over de A73 geplaatst. De voetgangersbrug die vanaf april toegang geeft tot de Floriade, gaat op 9 maart open!

 

Beleef Limburg

Hotels rondom Floriade lopen vol, dus...op naar de boer!

Kamperen bij de boerHotels in de regio Venlo, rondom de Floriade, hebben onvoldoende capaciteit in de piekmomenten om de Floriade-bezoekers aan te kunnen. Dat is goed nieuws voor onze aangesloten ondernemers. En ook voor u, want overnachten bij de boer is eigenlijk veel leuker. Zie het bijgesloten kaartje voor alle ondernemers waar u kunt slapen tijdens de Floriade 2012 in Venlo.

lees verder »
 

Beleef Limburg

Theaterboerderij en groepsaccommodatie; Theaterhoeve Horckerhof

Theaterhoeve Horckerhof luchtfotoEigenaar Karel Boonen is op Horckerhof geboren. Na een loopbaan van 40 jaar als boer en belangenbehartiger in de agrarische sector is hij samen met zijn vrouw Mea die wijkverpleegkundige was en een grote liefde heeft voor kunst en cultuur, de oude koeienstallen gaan verbouwen, aanvankelijk tot multifunctionele ruimtes. Gaandeweg kreeg de boerderij zijn huidige bestemming; theaterboerderij en groepsaccommodatie. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Koningin Beatrix opent de Floriade!

Lintje doorknippenKoningin Beatrix opent op woensdagmiddag 4 april de wereldtuinbouwtentoonstelling Floriade in Venlo. Koningin Beatrix is beschermvrouwe van de de Floriade. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Regio Venlo 'hoofdstad' van de smaak

Icoon Beleef LimburgDe Regio Venlo mag zich officieel de landelijke ‘hoofdstad van de smaak 2013’ noemen. In Noord-Limburg vinden samen met allerlei partners tal van culinaire evenementen plaats, uitmondend in de ‘Week van de Smaak’, begin oktober. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Versboerderij Gastendonk; vers van de grond, vers in de mond

GastendonkHenny en Gerrit Vollenberg hebben 4 kinderen in de leeftijd van 18 tot 25 jaar en runnen een boerderijwinkel met a.g.f. en streekproducten. Wij hebben een volwaardig “groenteboerassortiment” met veel eigen teelt producten. In onze winkel treft u ook biologische producten, salades en kant en klare maaltijden uit eigen keuken aan. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

De mooiste kampeeradresjes tijdens de Floriade op een rij! (Deel 2)

Kamperen bij de boerEerder gaven we al een overzicht van mooie kampeeradresjes tijdens de Floriade 2012 in Venlo. Dat was natuurlijk niet alles! We hebben er nog meer om aan te laten zien...

lees verder »
 

Beleef Limburg

Hoeve de Middelt; een compleet verzorgd dagje uit op het Limburgse platteland

Hoeve de MiddeltOp een unieke locatie langs de Maas ligt Hoeve de Middelt in Kessel, waar Marcel en Gerrie Mertens met veel enthousiasme families, verenigingen en bedrijven ontvangen die op zoek zijn naar een compleet verzorgd dagje uit op het platteland.

lees verder »
 

Beleef Limburg

De mooiste kampeeradresjes tijdens de Floriade op een rij! (Deel 1)

Kamperen bij de boerZiet u ook door de bomen het aanbod van de kampeeradresjes niet meer? Tijd voor een overzicht van de mooiste logeeradresjes tijdens uw bezoek aan de Floriade 2012 in Venlo!

lees verder »
 

Beleef Limburg

Stichting Schaapscompagnie Merselo, voor nog betere dorpsleefbaarheid

Stichting Schaapscompagnie MerseloDe Stichting Schaapscompagnie Merselo wil een bijdrage leveren aan de leefbaarheid van het dorp Merselo. Het bestuur bestaat uit mensen die afgevaardigd zijn vanuit de Dorpsraad, toerisme/recreatie, dorpsgeschiedenis en stichting Nooit Gedacht (de plaatselijke windmolen).

lees verder »
 

Aanmelden

Sluit je aan!

Selectie van aanbieders