6 mei 2011

Slapen bij de boer

boerophooibaalOvernachten in een hotel is zó 2009. Slapen bij de boer zal je doen verrassen wat het prachtige Nederlandse platteland te bieden heeft. Het comfort van een luxe hotelkamer en tegelijkertijd de rust en ruimte van het platteland. Even weg van alle drukte en toch het gevoel dat je op vakantie bent. Kleinschalig en gastvrij. Dát is slapen bij de boer.

Slapen bij de boer is allesbehalve saai. Slapen in een monumentale boerderij, hooiberghut, tussen de schapen of in uw tentje tussen de koeien én altijd een prachtig uitzicht. Ontbijten met verse- en streekproducten. Iedere boerderij op onze kaart kent zijn eigen charme. 

Daarnaast onderscheiden de boerderijen zich door de bijzondere activiteiten die zij naast het slapen aanbieden. Voor gezinnen met kinderen is slapen bij de boer ook uitermate geschikt. Kinderen kunnen de boer helpen, dieren aaien en eten geven of  bijvoorbeeld een koe leren melken.

Om je een beetje op weg te helpen heeft Teun een aantal ondernemingen uitgelicht. Voor meer ‘Slapen bij de boer’ neem een kijkje op onze kaart!