23 maart 2012

Groepsaccommodatie Braampeel en aan de Hammermolen, exclusief genieten.

AandeHammermolenFrans en Ria Joosten heten u van harte welkom op deze site. Braampeel is sinds twee jaar in gebruik en biedt plaats aan 6 keer 7 personen. De Hammermolen is 1 jaar oud en is een zeer exclusieve locatie voor groepsverhuur aan maximaal 21 personen.

De doelgroep is veelzijdig, door de week vaak zakelijk en in de weekenden toeristisch. Er liggen veel fiets en wandelroutes en op beide locaties kan men fietsen huren. In de nabije omgeving liggen o.a. toverland, Nationaal Park de Groote Peel, de Maas met zijn uiterwaarden en boottochten, tropisch zwembad in Roggel, varkens in zichtstal te Beringe, oorlogsmuseum Overloon, kasteeltuinen en thermen te Arcen, paardenmelkerij in Panningen, natuurgebied Leudal, outlet Roermond, Thorn het witte stadje, aardbeienland, museum terug in de tijd en Overloon Zoo park.

Er zijn mogelijkheden om naast de accommodatie gebruik te maken van conferentie ruimtes, een kookstudio, voorlichting/rondleiding streekproducten. Alles is in principe bespreekbaar tot een bezoek aan een aangrenzend bedrijf met een melkrobot. Beide locaties kunnen wat betreft eten en drinken volledig verzorgd worden.

 

Floriade
Gezien onze accommodaties verwachten wij wel veel zakelijke klanten, een voordeel is dat we grote groepen kunnen plaatsen. Er komen Floriade arrangementen die we tijdig zullen publiceren.

Voor meer info moet je eens op onze eigen site kijken: www.genieteninoptimaforma.nl

 

 

 
 

Meer informatie:

www.braampeel.nl

www.hammermolen.nl