27 juni 2012

Foto's uploaden

Teun beloont ondernemers met een foto door hen voorrang te geven op de zoekresultaten. Dit betekent dat als u foto's aan uw vermelding heeft toegevoegd uw onderneming eerder in de zoekresultaten verschijnt dan een onderneming die geen foto's heeft geplaatst. Voor bezoekers is het aantrekkelijker om foto's van een onderneming te zien naast een platte tekst.

Wij raden u daarom altijd aan om één of meerdere foto's te uploaden, maar...hoe doet u dat? U moet eerst ingelogd zijn om foto's te uploaden, hoe u dat doet leest u hier. Na het inloggen doorloopt u de volgende stappen:

 

Stap 1. Klik op het tabblad 'Foto'.

U komt vervolgens in het menu waar u de foto's kunt uploaden.

Foto tabblad kiezen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 2. Klik op de groene knop 'Browse' om foto's te uploaden

U komt vervolgens in de mappen van uw pc terecht. Kies een foto en klik hierop. Zodra u een foto heeft gekozen is de foto binnen enkele seconden zichtbaar.

Tip: de eerste foto die u upload is automatisch uw 'profielfoto'. Dit betekent dat als een bezoeker
uw onderneming tegenkomt in de zoekresultaten hij/zij de eerste foto te zien krijgt.

Foto's uploaden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stap 3. Eerste foto zichtbaar

De foto is geupload zodra u deze in het scherm ziet verschijnen! U kunt nu op dezelfde manier meerdere foto's toevoegen. U zult merken dat als u meerdere foto's upload, de profielfoto naar rechts verschuift. Deze foto blijft dan nog steeds de profielfoto, ondanks de positie.

Eerste foto geupload