6 februari 2012

De mooiste kampeeradresjes tijdens de Floriade op een rij! (Deel 1)

Kamperen bij de boerZiet u ook door de bomen het aanbod van de kampeeradresjes niet meer? Tijd voor een overzicht van de mooiste logeeradresjes tijdens uw bezoek aan de Floriade 2012 in Venlo!

 

 

 


Klik op de naam van de camping voor meer informatie.


Hoeve Klein KullenHoeve Klein Kullen
Hoeve Klein Kullen is de zuidelijkste boerderij in ons aanbod en is een rustieke carréboerderij in bedrijf met melkvee, varkens en kleinvee. De camping beschikt over 15 ruime plaatsen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te logeren in een van de twee volledig ingerichte appartementen met eigen terras. Uw overnachtig op deze boerderij kunt u goed combineren als u bijvoorbeeld ook een bezoekje wilt brengen aan steden als Maastricht, Aken en Luik.  

 

Op Gen BeukelskoelOp Gen Beukelskoel
Deze camping ligt in de weide achter de boerderij. Vanaf de camping, deels onder de hoogstam fruitbomen kun je genieten van het uitzicht over de heuvelachtige lössgronden van het Ransdalerveld. De camping ligt in het dorpje Ransdaal, Gemeente Voerendaal, en is een prachtig rustig landelijk gebied uitermate geschikt om te wandelen, fietsen en te ontspannen. Ransdaal is  een ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan Maastricht, Valkenburg, maar ook Vaals en het Drielandenpunt, Aken, Keulen, Hasselt, Tongeren en Luik liggen binnen bereik. 

 

Landgoed LemmenhofLemmenhof
Landgoed Lemmenhof beschikt over een kleine rustig gelegen boerderijcamping, met vele voorzieningen: verwarmde toiletgebouwen, warm water, gratis douche. Er zijn 28 ruime en verharde campingplaatsen, allen voorzien van riolering, electra en een waterpunt. 

 

De peel4Minicamping de Peel
Minicamping de Peel is een rustige camping, met de Brabantse gezelligheid. Naast de campingplaatsen biedt minicamping de Peel ook verhuuraccommodaties, bijvoorbeeld een blokhut, chalet of een stacaravan in diverse varianten.

 

PeelfluiterMini Camping de Peelfluiter
Mini Camping de Peelfluiter ligt in een zeer rustig gebied tussen Peel en Maas. In een omgeving waar u heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten van de natuur. De camping is voorzien van zeer ruime plaatsen. Voorzien van 10 Amp stroom.

 


Camping Oda HoeveOda Hoeve
De Oda Hoeve ligt in een bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt wandelen in het natuurgebied Slawin, vlak achter de camping. Op het campingterrein vindt U ruime plaatsen met een gunstige ligging en mooi panoramisch uitzicht op het maasdorp Kessel,welke ieder voorzien zijn van: elektriciteit (6 amp.), verharde staanplaatsen onder caravan en voortent (stoeptegels), riolering (aan te sluiten op de caravan), watertappunt tussen iedere 2 caravans en een gratis internetaansluiting in de caravan/camper/tent (wifi). Het campingterrein is autovrij, en op het boerenerf vindt u uw eigen ruime parkeerplaats.

 

Hanssenhof campingHanssenhof
Het kampeerterrein op de Hanssenhof is gelegen aan de rand van 'De Heldense Bossen'. De kampeerplaatsen zijn ruim opgezet en door begroeiing van elkaar gescheiden. Vanaf elke kampeerplek heeft u een mooi uitzicht op de bossen en de velden.