9 februari 2012

De mooiste kampeeradresjes tijdens de Floriade op een rij! (Deel 2)

Kamperen bij de boerEerder gaven we al een overzicht van mooie kampeeradresjes tijdens de Floriade 2012 in Venlo. Dat was natuurlijk niet alles! We hebben er nog meer om aan te laten zien...

 

 

 

 

 

 

De UlendBoerderijcamping De Ulend
De Ulend is een boerderijcamping met 32 ruime standplaatsen op een royaal autovrij terrein. De camping ligt in Kessel op de grens van Noord- en Midden-Limburg. Er zijn ook mogelijkheden tot huren. In de omgeving zijn er diverse wandel- en fietsroutes. Daarnaast is er een keur aan culinaire en interessante bezienswaardigheden.

 

 

Kasteelse bossenKasteelse bossen
Luxe ingerichte camping gelegen naast het bos, de Kasteelse Bossen (beschermd natuurgebied), en is landelijk en rustig gelegen. Ligt op circa 5 minuten (met de auto) van het centrum van Horst en is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. In de directe omgeving zijn volop wandel-, fiets- en skeeler-mogelijkheden. De Kasteelse bossen richt zich vooral op jonge gezinnen en senioren die voor de rust komen. Op de camping is plaats voor 39 caravans en/of tenten, verdeeld over vier veldjes. Heeft u geen tent of caravan? Geen nood. Twee compleet ingerichte stacaravans (4/6 persoons), twee trekkershutten (4 persoons) en 3 appartementen staan voor u klaar. 

 

 

Vakantie Meerlo Noord-LimburgVakantie Meerlo Noord-Limburg
Stoere tenten (4p) ,volledig ingerichte stormtenten en houten vlonder voor de ingang. De sfeervol ingerichte tenten staan op ruime standplaatsen Bij de tent staat een eigen houten picknickset, een bolderkar en een totempaal! Allemaal voor eigen gebruik! Tevens luxe trekkershutten (4p) te huur. De trekkershutten zijn ruim en comfortabel en praktisch ingericht. Bij mooi weer kunt u ontbijten op de veranda. Beiden accommodaties bieden veel privacy en een mooi uitzicht over het molenbeekdal. Mooie wandel- en fietsomgeving. 

 

 

De LindeDe Linde
Temidden van de prachtige bossen die Merselo rijk is, bevindt zich minicamping: "De Linde". Rustig gelegen en midden in de natuur is het prachtig wakker worden door het gefluit van de vogels. De camping biedt ruime, autovrije plaatsen en is in 2007 uitgebreid met een geheel nieuw, luxe en ruime receptie, met als extra een binnenruimte en een santair gebouw. Dit alles is voorzien van vloerverwarming, die op  koudere dagen toch net dat beetje extra comfort biedt. Mini-camping :"De Linde" is een camping is die u alle rust te bieden heeft, waardoor we kunnen spreken van een zeer nette camping, maar ook waar effe Limburgs kletsen, hoog in het vaandel staat.

 

Heidehof 
Minicamping Heidehof ligt aan de rand van het nationaal park "De Maasduinen". Dat is een prachtig natuurgebied tussen de Maas en Duitse grens, waar u volop kunt genieten van wandel-, en fietsroutes, maar ook van boerderijen en tuinderijen in een landelijke omgeving. Heidehof biedt 20 ruime standplaatsen met electra voor caravans, campers en tenten. Ook is er een recreatieve ruimte. Op de speelweide zijn speeltoestellen en een zandbak waar de kinderen zich kunnen vermaken. Ook zijn er verschillende kleindieren en een paard.

 

Pionier
Overnachten op de camping of groepsaccommodatie maar ook het huren van een kamer op basis van logies met ontbijt ligt in de mogelijkheden. Excursie, met boerenontbijt + Peelwandeling. Vraag naar de unieke mogelijkheden. Geniet van het platteland, en zijn bosrijke omgeving. De Pionier biedt u het volgende: Het Pioniershuis voor 4 tot 14 personen, Vakantieboerderij De Pionier bestemd voor 20 personen, De Smokkelhut tot 25 personen (Drie kamers bij te huren in totaal 8 personen), Logies en Ontbijt U kan ’n kamer huren voor logies met of zonder ontbijt, woonkamer/keuken aanwezig, Kamperen op onze kindvriendelijke camping of een ruime Caravan huren met splinternieuwe voortent voor 4 personen.