11 april 2012

2 x Arrangement 'Nachtje Floriade'

BraampeelGroepsaccommodatie De Braampeel en AandeHammermolen in Neer heeft speciaal voor u een Floriade-arrangement samengesteld. Na uw bezoek aan de Floriade in Venlo kunt u heerlijk overnachten bij een van de luxe accommodaties! De accommodaties liggen op ongeveer 25 minuten rijden van het Floriade-terrein. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxe groepsaccommodatie de BraampeelDe Braampeel – Overnachten in stijl

Vanaf 4 personen voor € 129,00 per persoon voor 1 nacht. U ontvangt van ons entreekaarten voor de Floriade. Na uw bezoek aan de Floriade kunt u inchecken bij de Braampeel vanaf 16.00 uur. Daar staat een heerlijke fles streekwijn en streeksap voor u klaar. Als u zich heeft geïnstalleerd wordt u getrakteerd op een speciaal Floriade-diner in uw eigen appartement. Proef de heerlijke streekproducten die u op de Floriade heeft gezien!

's Morgens krijgt u een ontbijtmand gevuld met authentieke producten uit de streek.

Over De Braampeel:
Veel privacy, luxe entourage, sfeervolle ambiance, schitterend uitzicht op één van midden- Limburgs mooiste natuurgebieden. Dát is wat u kunt verwachten als u te gast bent in onze luxe groepsaccommodatie 'De Braampeel'. Elk appartement heeft een eigen uitstraling: van klassiek tot minimalistisch design. Toch hebben al de appartementen ook overeenkomsten, ze zijn stuk voor stuk luxe en comfortabel. Ze hebben een magnifiek terras met gezellige zitjes. De hele locatie is van alle gemakken voorzien. De Braampeel ligt aan een rustige landweg in Neer.

 

AandeHammermolenAandeHammermolen – Luxe residence

Vanaf 4 personen voor € 143,00 per persoon voor 1 nacht. U ontvangt van ons entreekaarten voor de Floriade. Na uw bezoek aan de Floriade kunt u inchecken bij  AandeHammermolen vanaf 16.00 uur. Daar staat een heerlijke fles streekwijn en streeksap voor u klaar. Als u zich heeft geïnstalleerd wordt u getrakteerd op een speciaal Floriade-diner in de prachtige dinerkamer. Proef de heerlijke streekproducten die u op de Floriade heeft gezien!

's Morgens krijgt u een ontbijtmand gevuld met authentieke producten uit de streek.

Over AandeHammermolen:
Een oude pastorie is compleet omgetoverd tot één van de meest exclusieve en karakteristieke groepsaccommodaties van de regio. De voormalige pastorie is nu het nieuwe AandeHammermolen, met 9 luxe slaapkamers en badkamers, met imponerende vergaderruimten en zitkamers en met een modern uitgeruste, smaakvolle keuken. AandeHammermolen is een sjieke accommodatie waar de particuliere gast en de zakelijke bezoeker, indrukwekkende historie in combinatie met moderne faciliteiten van nu ervaart. In AandeHammermolen in het Midden Limburgse Neer, is het op hoog niveau vergaderen, dineren, overnachten, feestelijk vertoeven en elegant samen zijn.