Wie is Teun?

Voorkant ansichtkaart1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beleef het platteland bijTeun; van overnachten tot een dagje uit bij de boer. Teun wijst je de weg naar de leukste adresjes op het platteland! Op onze Beleef ’t pagina wordt je bovendien gewezen op leuke evenementen, arrangementen en acties. 

 

Boer Teun

Wie kent het leesplankje nog? De naam bijTeun is namelijk afgeleid van het ouderwetse leesplankje waarmee de jeugd vroeger boer Teun leerde kennen! 

Teun staat bij ons symbool voor de gastheer op het platteland waar de bezoeker kan verblijven, kan eten en drinken en van gedachten kan wisselen met de boer.

 

BijTeun streeft ernaar boer en burger dichterbij elkaar te brengen. En wat is nu een leukere manier om kennis te maken met het platteland door bijvoorbeeld te overnachten in een verbouwde koeienstal of er een leuk dagje uit door te brengen? Ervaar zelf hoe leuk, hip, divers én leerzaam óns platteland is.

 

Grootste landelijke aanbod aan plattelandsrecreatie

bijTeun biedt het grootste aanbod aan verblijf- en dagrecreatie op het platteland , helemaal afgestemd op jouw wensen. Voor overnachten op het platteland, wijst Teun je de weg naar diverse boerencampings en groepsaccommodaties. Voor een actief uitje op het platteland wijst Teun je de weg naar een workshop koe knuffelen of een potje boerengolf. Zoek eenvoudig een uitje of verblijf  op bijTeun.nl, op het Nederlandse platteland natuurlijk!

 

Aanbod getoond op de kaart

Alle adresjes voor een dagje uit of een overnachting op bijTeun.nl is overzichtelijk en eenvoudig toegankelijk met de kaart van Nederland als uitgangspunt, waardoor je in één oogopslag  ziet wat het aanbod in een gehele streek is. Aangezien de verschillende aanbieders de informatie zelf online actualiseren, is bijTeun.nl altijd up-to-date en word je bovendien gewezen op leuke evenementen en acties op onze Beleef ’t pagina.

 

Onderweg? Gebruik onze mobiele App “Regiotips”

Ook aan de mobiele gebruiker is uiteraard gedacht.  Met de iPhone en Android applicatie RegioTips  kan je het aanbod van bijTeun.nl letterlijk óp het platteland raadplegen. Nooit eerder was het zo gemakkelijk te weten wat er tijdens je verblijf op het platteland te beleven is.

 

Contact opnemen met de aanbieder

Wanneer je op bijTeun.nl het aanbod hebt gevonden dat aan jouw wensen voldoet, kan je middels een contactformulier de betreffende aanbieder benaderen voor vragen of reserveringen. BijTeun.nl is op deze manier niet betrokken bij de communicatie tussen gebruikers en aanbieders en/of totstandkoming van boekingen.

 

Bezoek voor meer informatie de pagina met gebruiksvoorwaarden.


Teun wijst je de weg naar...

Bekijk ons aanbod

Twitter logo Facebook logo