boerophooibaalBreng uw onderneming onder de aandacht op bijTeun.nl

BijTeun.nl is een hoogwaardig platform waar de consument regelmatig terugkeert op zoek naar een overnachting of een dagje uit op het platteland. Een platform waar de consument het platteland online beleeft en waar zij wordt gewezen op het grootste landelijke aanbod en leuke evenementen, arrangementen en acties.

BijTeun.nl streeft naar een verdere professionalisering  van de agro-toeristische sector en de zichtbaarheid van deze sector vergroten.  BijTeun biedt online -gebruiksvriendelijk en zoekmachine-geoptimaliseerd-  het grootste landelijke aanbod, geeft promotionele ondersteuning aan evenementen  en brengt de aangesloten individuele ondernemers onder de aandacht bij de consument. Daarnaast stimuleert bijTeun samenwerking door het leggen van contacten en ondersteunen wij promotioneel  regionale initiatieven.

 

Kwaliteit en breed draagvlak gewaarborgd

BijTeun.nl is een initiatief van Agrotoerisme Nederland, is geïnitieerd vanuit de sector en wordt als dé centrale database voor plattelandsrecreatie onder andere ondersteund vanuit alle LTO’s en Nederland Bloeit. Door deze directe lijnen zijn kwaliteit en breed draagvlak gewaarborgd.

 

Doel: Beter (zichtbaar) aanbod en zo boer en burger dichter bij elkaar brengen

Dit alles met tot doel de kwaliteit van het aanbod aan plattelandsrecreatie te vergroten en boer en burger dichter bij elkaar te brengen!


Waarom uw vermelding onder de aandacht brengen op bijTeun?

 • bijTeun focust zich volledig op de sector en neemt hierdoor een onafhankelijke positie in 
 • bijTeun toont geen vervuiling in haar aanbod; kwaliteit gaat bij ons boven kwantiteit!
 • De website bedient de consument in haar behoefte naar een breed en volledig aanbod, waardoor zij regelmatig bij ons terugkeert 
 • bijTeun biedt ten opzichte van de meeste andere websites een landelijk aanbod
 • Het aanbod van bijTeun is niet beperkt tot aangesloten betalende leden
 • Op bijTeun kan de ondernemer altijd zijn eigen vermelding bewerken, hierdoor zijn onze gegevens actueler.
 • bijTeun besteedt veel aandacht aan het promoten van haar aangesloten ondernemers op de website, in een maandelijkse nieuwsbrief en in Sociale Media
 • Bezoekers kunnen direct contact met de ondernemer contact opnemen als zij geïnteresseerd zijn
 • In tegenstelling tot veel kleinere websites verwerven wij een betere Google positie
 • bijTeun heeft door het grootschalige en professionele karakter samenwerking met veel andere gerenommeerde partners als de ANWB, alle LTO’s, VVV Nederland en vele regionale samenwerkingsverbanden. 

 

Wat kost dat?

Sinds kort bieden wij ondernemers een promotiepakket aan bestaande uit verschillende promotiemogelijkheden om uw onderneming beter onder de aandacht te brengen bij de consument. Een kleine greep uit het pakket:

 • Uw onderneming krijgt voorrang in de zoekresultaten
 • U kunt de beschikbaarheid van uw activiteiten tonen in een kalender. De consument zo eenvoudig een reserveringsaanvraag bij u doen en u beslist over acceptatie, prijs, enz.
 • Uw onderneming wordt getoond in een jaarlijkse gids met het aanbod van bijTeun
 • Uw onderneming wordt veelvuldig onder de aandacht gebracht bij onze bezoekers middels de website en in de Sociale Media met artikelen, foto’s, interviews, etc.
 • De ANWB plaatst een groot deel van de afnemers van het promotiepakket op Land van ANWB met ook daar voorrang in de zoekresultaten.

Klik hier voor een uitgebreid overzicht van het promotiepakket. Wij vragen een bijdrage van slechts €14.95 (excl. btw) per maand voor het gehele promotiepakket.

Als u geen gebruik wilt maken van het promotiepakket kunt u kiezen voor een basisvermelding. Met een basisvermelding bent u in beperkte mate zichtbaar op de kaart van bijTeun. 

 

Vrienden van Teun

Rubrieken vermeldt onder 'Vrienden van Teun' behoren niet tot de algemene rubrieken. Er zijn mogelijk kosten en/of aanvullende voorwaarden verbonden aan een vermelding in één van de rubrieken onder 'Vrienden van Teun'.

 

Aanmelden

U kunt zich als aanbieder van plattelandsrecreatie gratis en vrijblijvend aanmelden. Als u zich aanmeldt ontvangt u ook de maandelijkse nieuwsbrief waarbij u op de hoogte blijft van al het nieuws en ontwikkelingen rondom bijTeun.nl.

Bezoek voor meer informatie de pagina met gebruiksvoorwaarden. 


Direct naar aanmelden

Kleine greep uit de 3.500 vermeldingen die al

aangesloten zijn:

 

Zichtstal Aan Den Herenbosweg
Logo Aan den Herenbosweg

 

 

 

 

 

 

 

Bed & Breakfast BinnenInn
BinnenInn logo

 

 

 

 

Boerderijrecreatie

Logo Boerderijrecreatie

 

 

 

 

 

Mini-camping en Bed&Breakfast Boerderij Hazenveld

Logo Hazenveld

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Camping-recreatie boerderij
'De Adelaar'

Logo boerderijcamping de Adelaar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Christoffelhoeve Elsendorp

Logo Christoffelhoeve

 

 

 

 

 

 

Sta je bij ons op de kaart en wil je ook zichtbaar zijn met logo? Mail info@bijteun.nl!