Klik hier voor de online versie van de nieuwsbrief.

Voorkant ansichtkaart1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Gebruiker, 

Vorige week hebben wij jullie per nieuwsbrief op de hoogte gebracht van het promotiepakket. Het pakket bestaat onder andere uit promotiemogelijkheden als een beschikbaarheidskalender, vermelding in een gids met het aanbod van bijTeun, voorrang op de zoekresultaten en onze plattelandsuitjes getoond op de website van het Land van ANWB. 
Ter herinnering: Meld je aan vóór 1 mei en maak gebruik van de introductiekorting van €99 voor het pakket! Lees hier de nieuwsbrief terug.

 

Nieuws

wwwIedere onderneming een persoonlijke pagina

Sinds kort heeft iedere onderneming naast een vermelding op de kaart ook een persoonlijke pagina! Via de homepage kom je terecht op de persoonlijke pagina. Alle informatie wordt hier overzichtelijk op één pagina getoond en hebbens onze bezoekers de mogelijkheid om contact met u op te nemen middels een button. De inhoud van de persoonlijke pagina is afkomstig van de gegevens op de kaart. Is de inhoud niet compleet of up-to-date? Pas deze dan aan!

Klik hier voor meer informatie over het inloggen en bewerken van je vermelding.

 

FotoframeFoto's en video's uploaden

Wij willen jullie aanmoedigen foto's en of video's toe te voegen aan je vermelding. Vermeldingen met foto's en video's worden eerder getoond in de resultaten dan vermeldingen zonder. Ook voor onze bezoekers is het aantrekkelijker om afbeeldingen te zien van de onderneming en de activiteiten die worden georganiseerd. 

Klik hier voor uitleg over hoe foto's toe te voegen.

----------------------------------------------------------------------------------

Teun wijst je de weg naar de leukste adresjes op het platteland!

Twitter logo

Facebook logoU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier