Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie

Meer promotiemogelijkheden op bijTeun.nl

Voorkant ansichtkaart1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beste Gebruiker,

De afgelopen periode hebben wij diverse promotiemogelijkheden ontwikkeld die bijdragen aan een betere zichtbaarheid bij de consument. Ook is bijTeun is een uniek partnerschap aangegaan met het Land van ANWB, hét platform voor Nederlanders die zich oriënteren op een uitje. 

BijTeun.nl is hiermee straks een hoogwaardig platform waar de consument regelmatig terugkeert, op zoek naar een overnachting of een dagje uit op het platteland. Een platform waar de consument het platteland online beleeft. Onze rol is gericht op het verbeteren van de zichtbaarheid van plattelandstoerisme en als belangenbehartiger van de sector. Én de individuele bedrijven onder de aandacht brengen bij de consument. 

——————————————————————————

What's in it for me?Promotiemogelijkheden - What's in it for me?

De ontwikkelde promotiemogelijkheden bieden wij u aan in de vorm van een pakket, bestaande uit een beschikbaarheidskalender, voorrang op zoekresultaten én meer. Deze extra promotiemogelijkheden versterken elkaar bij het verbeteren van de zichtbaarheid van uw onderneming op zowel Google, bijTeun als onze partnerwebsites! 

Klik hier voor een overzicht van het promotiepakket

U kunt vanaf mei gebruikmaken van het pakket, tegen een bijdrage van €14.95 per maand.
Meld u aan vóór 1 mei en maak gebruik van de introductieprijs van €99 (voor een jaar)!

—————————————————————————— 

Basisvermelding - wat gaat er veranderen?

Als u geen gebruik wilt maken van het promotiepakket blijft uw basisvermelding automatisch staan. Met de basisvermelding bent u nog steeds zichtbaar op bijTeun, in beperkte mate. Wat er precies verandert voor u leest u hier.

 

Heeft u vragen over deze nieuwsbrief? Mail gerust naar info@bijteun.nl
Meer uitgebreide informatie volgt! Houd de website in de gaten.U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier