Advertentie bijTeun.nl

Beste Gebruiker,

Ontdek en beleef 't platteland bij Teun. Je blijft in deze nieuwsbrief op de hoogte van alles wat met het Nederlandse platteland te maken heeft! Van nieuws over Teun tot allerlei evenementen en arrangementen voor een leuk dagje uit waarbij je Nederland écht kunt beleven.

Teun wijst je de weg naar de leukste adresjes op het platteland! Kijk voor het volledige aanbod op kaart.bijteun.nl 

 

 

 

Koeiendans dagblad TrouwDe Koeiendansdag komt er weer aan!

Het is bijna voorjaar en de koeien staan al te trappelen: nog even en ze mogen voor het eerst naar de wei. Boeren vinden het vaak het mooiste moment van het jaar, de koeien springen letterlijk een gat in de lucht. Eigenlijk mag niemand dat spektakel missen. 

Door je op te geven voor de KOE Alert, word je op de hoogte gehouden van tijd, datum en plaats dat boeren uit de regio de koeien uitlaten. Via een e-mail krijg je enkele dagen van tevoren bericht. 

 

 

 

 

BoerengolfNationale Boerengolfdag

Zaterdag 31 maart is het Nationale Boerengolfdag. Bij bedrijven die het spel boerengolf aanbieden kun je op deze dag het spel voor de halve prijs spelen! Een goede manier om kennis te maken met het actieve en gezellige spel. 

 

 

 

Noteer in je agenda:

Zaterdag 31 maart/1 april: Kom in de kas!
Tweede Paasdag (9 april): Kijken bij de boer op het eiland Goeree-Overflakkee
Tweede Paasdag (9 april): Lammetjesdag bij de Boerinn
Zaterdag 14 april: Plattelandsdag Platteland Leeft!

 

Tips van Teun

Ouwerveldezicht5 x voorjaarstips - Overnachten

Heeft u ook zo'n last van lentekriebels? Zin om er even tussenuit te gaan? Teun heeft speciaal voor u vijf prachtige locaties uitgelicht! 

 

 

 

 

 

 

BoerenStoomCursusBoerenStoomCursus - Leer in 1 middag de fijne kneepjes van het boerenvak!

Op boerderij Farm Visit kun je met de boerenstoomcursus in één middag de fijne kneepjes van het boerenvak leren! 

Koeien voeren, eieren sorteren en kalfjes verzorgen. En natuurlijk ook trekker rijden en aan het eind een echte melkclinic. Na afloop nog een lekkere boerenborrel en de welverdiende boerenbul om thuis in te lijsten. 

 

 

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk hier dan de online versieU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier