Advertentie bijTeun.nlBeste Gebruiker,

Ontdek en beleef 't platteland bij Teun. Je blijft in deze nieuwsbrief op de hoogte van alles wat met het Nederlandse platteland te maken heeft! Van nieuws over Teun tot evenementen en arrangementen die onze aangesloten ondernemers organiseren. 

 Kijk voor het volledige aanbod op kaart.bijteun.nl 

 

 

 

 

Fietsroute de VenenBoeren De Venen maken zelf fietsroute

Een groep boeren hebben een 120 km lange fietsroute ontwikkeld die langs de boerenlandbanken in de Utrechtse Venen leidt. Via een flyer met kaartje en QR-code is de route door het Groene Hart te vinden. De informatiepanelen bij de boerenlandbanken geven uitleg over ontstaansgeschiedenis, het landschap en het huidige agrarisch gebruik. 

Vrouw met groentemandBoodschappen doen bij de boer!

De behoefte aan echt voedsel en waar het vandaan komt groeit. Steeds meer mensen ontdekken hoe lekker van het platteland geproduceerd voedsel eigenlijk is. Ruil je supermarkt eens voor een bezoek aan een boerderijwinkel bij jou in de buurt. Voor puur en echt voedsel doe je boodschappen bij de boer! 

 

Noteer in je agenda:

Zaterdag 5 mei: Streekproducten fietsroute
Maandag 9 april: Lammetjesdag bij de Boerinn 

 

 

Tips van Teun

Hazenveld arrangementVerblijfsarrangement Boerderij Hazenveld

Boerderij Hazenveld ligt midden in het Groene Hart. Een prachtige plek om te fietsen en te wandelen. Boerder Hazenveld biedt diverse verblijfsarrangementen in combinatie met een wandel- of fietsarrangement! 

 

 

 

 

 

 

Geitenboerke

Geitenkijkdagen bij 't Geitenboerke

Ook dit jaar worden de Geitenkijkdagen weer georganiseerd bij ’t Geitenboerke. Zondag 26 februari 2012 is de eerste geitenkijkdag van dit jaar. Voor iedereen die geïnteresseerd is in de geitenhouderij, een lammetje de fles wil geven, een geit wil voeren of over haar bol wil aaien!

 

 

Fotocollage GeitenrijkLogeren, koken en picknicken in de Krimpenerwaard!

Geitenrijk laat mensen genieten van deze mooie omgeving. Met een sfeervolle Bed en Breakfast, een “Kookschuur” om lekker stoer te koken op houtvuur en een Picknickveldje voor rustzoekers: voor ieder wat wils! 

De Krimpenerwaard is een mooi polderlandschap waar je heel goed fiets- en wandeltochten kunt maken. Komend voorjaar is de aansluiting op de Fietsknooppunten ook klaar. Reden genoeg om eens de tijd te nemen en de Krimpenerwaard te komen ontdekken! 

 

 

 

 

 

Hoeve de MiddeltHoeve de Middelt; een compleet verzorgd dagje uit op het Limburgse platteland

Op een unieke locatie langs de Maas ligt Hoeve de Middelt in Kessel, waar Marcel en Gerrie Mertens met veel enthousiasme families, verenigingen en bedrijven ontvangen die op zoek zijn naar een compleet verzorgd dagje uit op het platteland. 

 

 

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk hier dan de online versieU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier