Advertentie bijTeun.nlBeste Gebruiker,

Blijf in deze nieuwsbrief op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen rondom bijTeun.nl, agrotoerisme en alles wat met het Nederlandse platteland te maken heeft! 

Onze bezoekers krijgen ook een nieuwsbrief met tips, arrangementen en evenementen! Organiseer je een evenement of arrangement en wil je in die nieuwsbrief komen te staan? Mail je tip dan naar info@bijteun.nl

 

 

 

 

 

Leesplankje TeunWie is Teun?

Wie kent het leesplankje nog? De naam bijTeun is namelijk afgeleid van het ouderwetse leesplankje waarmee de jeugd vroeger boer Teun leerde kennen!

 

 

Fietsroute de VenenBoeren De Venen maken zelf fietsroute

Een groep boeren hebben een 120 km lange fietsroute ontwikkeld die langs de boerenlandbanken in de Utrechtse Venen leidt. Via een flyer met kaartje en QR-code is de route door het Groene Hart te vinden. De informatiepanelen bij de boerenlandbanken geven uitleg over ontstaansgeschiedenis, het landschap en het huidige agrarisch gebruik.

 

 

Boerderij Spa NutterHet woord aan: Boerderij Spa Nutter

Elke maand geeft Teun het woord aan één van onze aanbieders. Maak deze keer kennis met Boerderij Spa Nutter, een kleinschalige wellnessboerderij gelegen in Nutter. 

 

 

 

KoePlattelandsdag: Platteland Leeft!

Op zaterdag 14 april 2012 zal de officiële eerste editie van Platteland Leeft! plaatsvinden. Op deze dag kunnen bezoekers het bruisende platteland op een leuke manier beleven en ervaren. Deelnemen aan Platteland Leeft! is gratis. Het is mogelijk dat deelnemende streekbedrijven een kleine bijdrage vragen voor de activiteit die ze verzorgen. 

 

Boerenfluitjes logoBoerenfluitjesdag 

Stadsmeisje Boerenfluitjes heeft het platteland ontdekt maar begrijpt, net als veel mede-stedelingen, niet wat daar gebeurt. Ze is op zoek naar het kloppende verhaal achter haar eten. Maar die vindt ze niet alleen, daar heeft echte, stoere boeren voor nodig. Daarom roept ze boeren en telers op naar de Boerenfluitjesboerendag te komen, woensdag 29 februari in Zetten.'

 

 

Logo STIRRMaak kennis met Stichting Innovatie Recreatie en Ruimte

Afgelopen woensdag heeft Teun een leuk en verkennend gesprek gehad met de Stichting Innovatie Recreatie en Ruimte (STIRR). Wij willen onze ondernemers ook graag laten zien wat deze stichting precies doet en kan betekenen voor agrotoerisme en recreatie. 

 

Handige links  

Nieuws
Beleef 't...bij Teun 
Wachtwoord opvragen
Instructiepagina

Homepage bijTeun
bijTeun contactformulier
Kaart en inlogpagina van Teun
Meedoen bijTeun.nl

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven, bekijk hier dan de online versie.U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier