Beleef bijTeun in "De leukste krant van Nederland!"

Eindelijk is het dan zover de eerste editie van "De Leukste krant van Nederland" is uit!

Steeds meer mensen kiezen er in tijden van crisis voor om vakantie of leuke dagjes uit te vieren in eigen land. Dat is ook niet verwonderlijk! Nederland heeft de recreant ook veel te bieden. De "Leukste Krant van Nederland" besteed aandacht aan de mooiste en leukste plekken van Nederland.

Interessant voor u?

dlknv-2.png

De "Leukste krant van Nederland" kent een oplage van 150.000 kranten en wordt uitgedeeld op toeristen evenementen zoals o.a. de Farm & Country Fair en recreatie vakbeurs, VVV kantoren, campings, bungalowparken en vele andere locaties. De Leukste Krant van Nederland verschijnt 6 keer per jaar.

Samenwerking met bijteun

Nieuwsgierig? Bekijk dan nu De Leukste Krant van Nederland en klik hier.

dkvn.png

De Leukste krant van Nederland is een samenwerking aangegaan met bijTeun. We bieden ondernemers  van het platteland de mogelijkheid interessante activiteiten, evenementen of andere relevante informatie voor een dagje uit in een apart katern van de krant te publiceren. Benut deze kans en stuur vandaag nog uw aanbod en of nieuws naar info@bijteun.nl dan maken wij hiervan een selectie.U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier