Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

bijTeun wijst je de weg naar de leukste adresjes op het platteland!

Voorkant ansichtkaart1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heb jij onze aanbieders al beoordeeld?

Wij nodigen jullie bij deze van harte uit om jullie mening over onze aanbieders te delen! Beoordelingen geven een beter en completer beeld van wat je kunt verwachten bij een uitje of overnachting bij een van onze aanbieders. Houd je ervaringen daarom niet voor je en deel ze met de andere bezoekers!
Lees verder» 

 

Nieuws

 

Evenementen komend weekend

 

Farm & CountryfairFarm & Countryfair
Wie van het platteland houdt, zal 22, 23 en 24 juni in Aalten volop genieten van vele honderden dieren, 375 bijzondere winkeltjes en doorlopende shows in meerdere ringen.  Het thema is dit jaar ‘Buitengewoon Verrassend’ en die verrassing begint zelfs al voor de entree. Het hele terrein bruist van nieuwe activiteiten. De Farm & Country Fair is zeer geschikt voor kinderen, maar zeker ook voor de meest fanatieke shoppers. Lees verder»

 

 

Lekker naar de boer logoLekker naar de boer!
Zaterdag 23 en zondag 24 juni is de 15e editie van 'Lekker naar de boer'! Tijdens dit weekend kun je al fietsend langs diverse biologische bedrijven. Zo'n 200 biologische boeren en tuinders heten je welkom op hun bedrijf. Lees verder»

 

 

Uitgelicht: Vakantiehuis de Arke, De Bedstee & Het Karnhuis in Zeeland

Vakantiehuis de Bedstee vakantiehuis de bedstee Vakantiehuis de Bedstee Vakantiehuis de bedstee 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De familie Verhage verhuurt op het land van hun biologische boerderij 3 vakantiehuizen: de Arke, de Bedstee en het Karnhuis. Wat vroeger bijgebouwen van het agrarische bedrijf waren zijn nu in gebruik als vakantieverblijven.

De vakantiewoningen zijn ideaal voor liefhebbers van natuur en rust, maar ook als je dichtbij de zee wilt verblijven. Een mooie plek, verscholen in het groen, om van daaruit Zeeuwsch Vlaanderen te ontdekken! 

 

bijTeun op Sociale Media

Als je bijTeun ook via Sociale Media volgt ben je als eerste op de hoogte van leuke nieuwtjes, adresjes, evenementen én winacties!

Twitter logo Facebook logoU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier