Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Beoordeel je bezoek aan onze aanbieders!

SpringenVanaf heden kun je ook op bijTeun een beoordeling achterlaten bij onze aanbieders. Wij nodigen jullie bij deze van harte uit om jullie mening over onze aanbieders te delen! 

Beoordelingen geven een beter en completer beeld van wat je kunt verwachten bij een uitje of overnachting bij een van onze aanbieders. Houd je ervaringen daarom niet voor je en deel ze met de andere bezoekers!

De ervaring kan gedeeld worden met een recensie en gewaardeerd worden met een cijfer. Een beoordeling kan anoniem worden gedaan. Het team van bijTeun past de beoordelingen uiteraard niet aan, maar controleert wel op taalgebruik en spam voor plaatsing. 

Hoe plaats je een beoordeling?

Ga naar de homepage van bijTeun. Ga vervolgens in het zoekvak op zoek naar de onderneming waar je een beoordeling over wilt schrijven. 

zoek in ons aanbod

 

 

 

 

Als je de onderneming hebt gevonden, vind je onderaan op de aanbodpagina van de onderneming de mogelijkheid om een beoordeling te plaatsen! 

Alvast bedankt voor je beoordeling!U ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier