Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier voor de online versie.

Persbericht: De ervaring van een consument telt, ook op bijTeun!

Vanaf heden kunnen bezoekers van bijTeun.nl een beoordeling achterlaten bij de aanbieders. bijTeun speelt hiermee in op de behoefte van consumenten aan ervaringen van anderen en draagt bij aan de verdere professionalisering van de sector. Hierbij roepen wij jullie op om jullie gasten te vragen op bijTeun een beoordeling te plaatsen!

Als een bezoeker ervaring heeft met  één van de duizenden aanbieders op bijTeun kan deze ervaring eenvoudig worden gedeeld met een recensie en een waardering met een cijfer. BijTeun nodigt bezoekers van de website van harte uit om beoordelingen te plaatsen. Een beoordeling op bijTeun kan anoniem worden gedaan. Het team van bijTeun past de beoordelingen uiteraard niet aan, maar controleert wel op taalgebruik en spam voor plaatsing. 

Consument laat zich leiden door beoordelingen

Consumenten hechten veel waarde aan de ervaringen van anderen en worden als zeer betrouwbaar ervaren. De consument laat zich leiden door beoordelingen en deze spelen een belangrijke rol bij de oriëntatie naar een accommodatie. 

Beoordelingen dragen bij aan de verdere professionalisering van de sector

Het actief uitnodigen van gasten om een beoordeling achter te laten zorgt ervoor dat nieuwe bezoekers een beter en completer beeld krijgen wat een gast  kan verwachten bij een bezoek aan een van de aanbieders. “Beoordelingen van gasten zijn belangrijke informatie en dus kwaliteitsprikkels voor de ondernemers en dragen zo sterk bij aan de verdere professionalisering van de sector”, aldus Bob Westerink directeur bijTeun.nl.

 

Handige links

Kaart en inlogpagina van Teun 
Gebruikersnaam vergeten? Neem contact op met het team van bijTeun
Wachtwoord opvragen 
Instructiepagina over inloggen en bewerken van de aanbodpagina

Homepage bijTeun

Twitter logo

Facebook logoU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier