Kunt u de nieuwsbrief niet goed lezen? Klik hier om de online versie te bekijken.

bijTeun - Nieuwsbrief mei 2012

Voorkant ansichtkaart1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe ontwikkelingen bijTeun.nl

Beoordelingen
Binnenkort kunnen bezoekers een beoordeling over jullie onderneming achterlaten! Bezoekers krijgen de mogelijkheid om een verhaaltje te schrijven over hun ervaring en jullie onderneming met een cijfer van 1 t/m 10 te waarderen! De beoordeling wordt op jullie persoonlijke aanbodpagina geplaatst!

Vraag je gasten of ze op bijTeun een beoordeling willen achterlaten. Beoordelingen zijn voor consumenten een belangrijke afweging voor het maken van een keuze voor een bepaalde accommodatie!

Vernieuwde homepage
De homepage wordt vernieuwd! De homepage wordt interactiever; de bezoeker wordt nóg meer uitgedaagd om te gaan zoeken in ons leuke aanbod! Zo kunnen zij onder andere straks zoeken naar een locatie op populaire zoekwoorden als "Slapen bij de boer" of "Kopen bij de boer". 

Beschikbaarheidskalender
Binnenkort kunnen ondernemers met een promotiepakket hun beschikbaarheid tonen aan bezoekers. Ook kunnen bezoekers meteen een reserveringsaanvraag bij ze doen!  

Pretwerk
bijTeun blogt sinds kort voor de website Pretwerk. Hier posten wij regelmatig relevant nieuws gericht op het verbeteren van ondernemerschap in de agrarische toeristische sector! 

 

LTO-ledenvoordeel promotiepakket

Het promotiepakket kost €14.95 per maand en is geldig voor een jaar. LTO-leden krijgen bij ons korting! Zij betalen nog maar €75 euro voor dit jaar!

Klik hier voor alle voordelen van het promotiepakket. Aanmelden voor het promotiepakket? Klik hier.

 

Handige links

Kaart en inlogpagina van Teun 
Gebruikersnaam vergeten? Neem contact op met het team van bijTeun
Wachtwoord opvragen 
Instructiepagina over inloggen en bewerken van de aanbodpagina

Homepage bijTeun

Twitter logo

Facebook logoU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier