Klik hier voor de online versie van de nieuwsbrief

Teun wijst je de weg naar de leukste adresjes op het platteland!

Voorkant ansichtkaart1 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Noteer in je agenda

19 mei - Boerinnenmarkt in Gieten (Drenthe)
28 mei (Pinksteren) - Tweede Campina Open Boerderijdag - Gezellig picknicken tussen de koeien!

 

Like Nederland Bloeit op Facebook en win €180 winkelen bij ons!

Waardebon actie Nederland Bloeit

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijdens de gehele periode dat de Floriade geopend is, kun je elke maand kans maken op een waardebon t.w.v. €180, te besteden bij ons!
Met het gewonnen bedrag ben je vrij om te kiezen uit ons aanbod! Hoe leuk is dat!? Check wel even de actievoorwaarden! Klik snel verder om kans te maken op die €180! » 

 

 

Teun's vakantietip: Crea-Trends appartementen (Retranchement, Zeeland)

Crea-Trends appartementenCrea-Trends appartementenCrea-Trends appartementenCrea-Trends appartementen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op het boerenerf van cadeauwinkel Crea-Trends in het plaatsje Retranchement (Zeeland) grenzend aan België zijn vier gloednieuwe vakantieappartementen te huur! Kleinschalig vakantie vieren in een landelijke en rustige omgeving met het hele gezin of lekker met zijn tweetjes! In de omgeving is een hoop te beleven en te doen. Vanuit het dorpje is op 8 km afstand het strand van de badplaats Cadzand Bad prima te bereiken. En op minder dan een half uur rijden kun je een uitstapje maken naar Brugge of andere Belgische steden als Knokke, Breskens en Damme. 
Lees meer »

 

Teun's dagje uit tip: Valleisport (Woudenberg, Utrecht)

ValleisportValleisportValleisport

valleisport

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een dagje Valleisport met collega’s, vrienden of familie is er gegarandeerd eentje waar nog lang over nagepraat wordt! Welk team kan het beste klompschuppen, heiningpaal slaan en trekker rijden, en wie haalt droog de overkant van het Valleikanaal? Na afloop komen de sterke verhalen bij een welverdiende barbecue op de boerderij.

Valleisport biedt 5 arrangementen aan (maatwerk is ook mogelijk)

Boerensporten in de wei; in teamverband strijd je tegen elkaar bij bij zes boerensporten zoals trekker rijden, heiningpaal slaan, hooibaal stapelen, touwtrekken, klompenrace en vlotten bouwen. En voor het beste boerenteam is een leuke prijs te winnen;

Boerenfrisbee; met z'n allen de wei in en proberen de frisbee in zo weinig mogelijk worpen in de melkbus te krijgen. Er zijn 9 holes in een verrassend parcours tussen hekken, sloten, de Grebbeliniedijk en de kudde Hereford ossen. 

Boerenstoomcursus; leer in één middag de fijne kneepjes van het boerenvak. Koeien voeren, eieren sorteren en kalfjes verzorgen. En natuurlijk ook trekker rijden en aan het eind een echte melkclinic. Na afloop nog een lekkere boerenborrel en de welverdiende boerenbul om thuis in te lijsten. 

Wie is de mol?; Probeer met je team zoveel mogelijk punten te verdienen door opdrachten uit de voeren. Maar let op... er is een mol in het team! De mol ondergraaft alle goede ideeën en saboteert de opdrachten. Niemand is te vertrouwen. Het draait allemaal om die ene vraag: wie is de mol?

Boer'nBom; er ligt een oude bom op de Grebbelinie, ergens in de buurt van Valleisport.... en hij staat op scherp! Teams hebben 2 uur de tijd om de bom te vinden en onschadelijk te maken. De klok tikt door! Verzamel hints en codes in de omgeving, werk samen en verdeel de taken. Lukt het, dan ben je de held van de dag. En lukt het niet... BOEM!

Meer informatie over Valleisport »

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

Kijk voor het volledige aanbod aan adresjes op het platteland op www.bijteun.nl

Twitter logo

Facebook logoU ontvangt deze e-mail omdat u aangegeven heeft informatie van bijTeun via e-mail te willen ontvangen.  Als u onze nieuwsbrieven niet meer wilt ontvangen, klik dan hier