Beleef 't Limburgse platteland

koeportret

Van harte welkom! U heeft onlangs van ons - het team van bijTeun.nl en aantal agrarische ondernemers - een brief ontvangen over de speciale website: bijTeun.nl/BeleefLimburg

Op deze pagina vindt u instructies hoe u zich kunt aanmelden voor de speciale themasite: Beleef 't Limburgse platteland. Stap voor stap, voor zowel nieuwe als bestaande gebruikers. Weet u niet meer zeker of u al aangemeld bent op onze site? Kijk op de kaart onder vermelding van uw plaatsnaam of u zichtbaar bent in de resultatenlijst, aan de rechterzijde. 

 

Let op: aanmelden voor dit initiatief betekent dat u akkoord bent met de voorwaarden die het initiatief aan de aanmelding verbindt. Hier zijn in dit geval kosten aan verbonden. Uw onderneming aanmelden op bijTeun.nl is en blijft gratis voor alle algemene rubrieken (nb dit zijn alle rubrieke behalve die onder 'Vrienden van Teun' staan), klik hier voor het algemene aanmeldformulier.

Nieuwe gebruiker

Namens het team van bijTeun.nl heten wij u van harte welkom! U kunt uw onderneming hier aanmelden met uw gegevens. Als wij uw aanmelding hebben bevestigd krijgt u van ons systeem automatisch een gebruikersnaam en wachtwoord toegewezen, en bent u direct zichtbaar op de site. Vergeet u niet het retourformulier terug te sturen?

Uw eigen beheerpagina
Met uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op de pagina met de kaart. Rechtsboven vindt u de button 'inloggen'. U heeft hier rechtstreeks toegang tot uw persoonlijke beheerpagina, waar u zelf zeer eenvoudig uw vermelding kunt onderhouden en uitbreiden (met aanbiedingen, evenementen, foto’s, video’s). U kunt bovendien de door bezoekers achtergelaten recensies beheren en zelf een widget aanmaken om te plaatsen op sociale media of de eigen website! Het gebruik van de beheer-pagina wordt middels een video nader toegelicht op de instructiepagina De kortste weg naar het platteland.

Heeft u speciale arrangementen of aanbiedingen met betrekking tot de Floriade? Wij horen dit graag van u! Mail ons een foto en een stukje tekst, en wij plaatsen het voor u op de site: bijTeun.nl/BeleefLimburg. Uiteraard kunt u overige acties ook altijd aan ons doorgeven.

Bestaande gebruiker

U heeft al een account op bijTeun.nl. Fantastisch! U kunt gebruik maken van uw bestaande account met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Uw wachtwoord vergeten? Klik hier om uw wachtwoord op te vragen. Tip: in de meeste gevallen is uw gebruikersnaam uw e-mailadres. Zodra wij het retourformulier van u ontvangen, bent u zichtbaar op de site. Als u ons een mailtje stuurt met de naam van uw onderneming zorgen wij ervoor dat uw onderneming zichtbaar is op de site!
                                                                          
Heeft u speciale arrangementen of aanbiedingen met betrekking tot de Floriade? Wij horen dit graag van u! Mail ons een foto en een stukje tekst, en wij plaatsen het voor u op de site: bijTeun.nl/BeleefLimburg. Uiteraard kunt u overige acties ook altijd aan ons doorgeven.


Namens het team van bijTeun.nl en de Groeikans groep bedanken wij u voor uw deelname. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail ons gerust!