Beleef Limburg

Beleef 't Limburgse platteland

Flyer Beleef Limburg pagina 1Van harte welkom op bijTeun.nl/BeleefLimburg.
Dé site voor alle uitjes in de wijde omgeving van de Floriade 2012 in Venlo, met een gespecialiseerd aanbod in zowel verblijfs- als dagrecreatie.

Beleef 't Limburgse platteland bij onze aanbieders; ervaar de rustige en veelzijdige omgeving, de grenzeloze gastvrijheid en de ongedwongen sfeer. Het aanbod varieert van slapen bij de boer, mooie fiets- en wandelroutes tot boerengolf en vele andere vormen van recreëren. Maak uw uitje naar de Floriade compleet op het Limburgse platteland!

 

Facebook logo Beleef Limburg heeft nu ook Facebook!

 

Beleef Limburg

Laat je vervoeren met de Hop-on Hop-off op de Floriade!

Floriade logoHet 66 hectare grote Floriade terrein kun je nu in korte tijd beleven! Vanaf maandag 18 juni biedt de Floriade je de mogelijkheid, naast de kabelbaan, om gebruik te maken van de Hop-on Hop-off service. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Luxe vakantiewoningen Bosrijk de Kuluut

Bosrijk de KuluutBosrijk de Kuluut is een nieuw kleinschalig park met 17 luxe vakantiewoningen in authentieke Brabantse stijl, gelegen in de bosrijke omgeving van Overloon in Noord-Brabant. Logeren in één van de vakantiehuizen van Bosrijk de Kuluut staat garant voor rust, ruimte, luxe en comfort. Én genieten van de Brabantse gastvrijheid en gezelligheid!

lees verder »
 

Beleef Limburg

Floriade neemt extra personeel in dienst

Innovatoren Floriade 2012De organisatie van Floriade 2012 heeft besloten 10 extra werknemers in dienst te nemen om de grote vraag naar tickets en online-boekingen bij te kunnen houden. De afgelopen week is gebleken dat de vraag zo groot is geworden dat zelfs in de meest positieve scenario's die vooraf bedacht zijn hier geen rekening mee is gehouden.  

lees verder »
 

Beleef Limburg

2 x Arrangement 'Nachtje Floriade'

BraampeelGroepsaccommodatie De Braampeel en AandeHammermolen in Neer heeft speciaal voor u een Floriade-arrangement samengesteld. Na uw bezoek aan de Floriade in Venlo kunt u heerlijk overnachten bij een van de luxe accommodaties! De accommodaties liggen op ongeveer 25 minuten rijden van het Floriade-terrein. 

lees verder »
 

Beleef Limburg

Filmpje: Opening Floriade 2012!

Koningin Beatrix tijdens de opening van de Floriade 2012Bekijk hier het filmverslag van de NOS over de opening van de Floriade 2012 in Venlo!

 

Beleef Limburg

Koningin Beatrix opent vanmiddag de Floriade!

NOS Floriade 2012 in VenloKoningin Beatrix opent vandaag in Venlo de Floriade 2012, de grootste tuinbouwexpositie ter wereld. Vanaf morgen is het evenement een half jaar lang open voor het publiek.

De NOS zendt de opening vanavond uit van 19.30 tot 19.55 uur op Nederland 1.  

lees verder »
 

Beleef Limburg

Testdag Floriade: Gemopper bij binnenkomst, maar daarna genieten!

Testdag Floriade 2012 in VenloBijna 14.000 mensen hebben afgelopen zaterdag de Floriade getest! Een hoop gemopper, maar zeker ook genieten!

lees verder »
 

Beleef Limburg

Waar zijn de bloemen?

Pers bezoekt de Floriade 2012 in VenloAan de vooravond van de Floriade loodst de organisatie de pers door het park. Een groep van 150 buitenlandse verslaggevers kregen vrijdag 30 maart een rondleiding door de tuinbouwtentoonstelling. „Alsof we de making off zien.”  

lees verder »
 

Beleef Limburg

Groepsaccommodatie Braampeel en aan de Hammermolen, exclusief genieten.

AandeHammermolenFrans en Ria Joosten heten u van harte welkom op deze site. Braampeel is sinds twee jaar in gebruik en biedt plaats aan 6 keer 7 personen. De Hammermolen is 1 jaar oud en is een zeer exclusieve locatie voor groepsverhuur aan maximaal 21 personen.

lees verder »
 

Aanmelden

Sluit je aan!

Selectie van aanbieders