Vakantieboerderij Oosterwijk

Wij heten u graag welkom in onze ruime vier-persoonsvakantiewoning, op ons melkveebedrijf, in het Sallandse dorp Lettele.

Wij, Harry en Jeannette Oosterwijk, genieten van de rust en de ruimte op ons bedrijf en willen u daar graag van laten meegenieten.
Daarom verhuren wij een gedeelte van onze boerderij als vakantiewoning.
De woning is gelijkvloers en heeft een eigen ingang.

De ruime woonkamer en woonkeuken hebben een weids uitzicht en zijn van alle gemakken voorzien. Vanuit de keuken komt u op een klein terras met een tuinbank.

Vanuit de bijkeuken, waar een vaatwasser en een wasmachine staan, komt u in een grote tuin met terras. Hier staan een tuintafel met 4 standenstoelen. U kijkt uit over de weilanden met op de achtergrond het dorp Lettele.

Er zijn twee slaapkamers. Beiden hebben boxspring bedden.
De badkamer heeft een douche en een ligbad. Er is een apart toilet.

Wij verwelkomen u met opgemaakte bedden. Ook is er voldoende bad- en keukenlinnen aanwezig. In de bijkeuken vindt u vaatwastabletten en wasmiddel.

Er is een ruime parkeerplaats voor uw auto en uw fiets kunt u in de schuur zetten. Ongeveer 200 meter vanaf de woning is een halte voor de buurtbus.

De vakantiewoning is een prima uitvalsbasis voor de vele wandel- fiets- en mountainbikeroutes in Salland.
Voor de visliefhebbers stroomt er viswater langs ons huis en ligt het Overijssels Kanaal  op fietsafstand.

De woning ligt 1 kilometer buiten het dorp Lettele, waar u een supermarkt, pinautomaat, buiten zwembad en meerdere eetgelegenheden vindt.

Lettele ligt onder de rook van Deventer, waar  u winkels, activiteiten, bezienswaardigheden en sport- en recreatiecentrum de Scheg.(o.a. zwemmen, schaatsen, sauna) vindt.

20 kilometer vanaf de woning ligt Recreatiegebied Bussloo. Hier vindt u strand en kunt u zwemmen, vissen, wandelen, duiken paardrijden en golven.

Op ons bedrijf worden twee keer per dag 60 melkkoeien gemolken en wordt regelmatig een kalfje geboren. De koeien lopen in de zomer in de wei. U kunt ze vanuit de woning en vanaf uw terras zien lopen.

Als u het leuk vindt laten wij u , met veel plezier, het bedrijf zien.

Meer informatie vindt u op onze website, maar u mag natuurlijk altijd bellen of e-mailen als u vragen hebt.

Misschien tot ziens,
Harry en Jeannette Oosterwijk.

Klik om te vergrotenBeoordeel Vakantieboerderij Oosterwijk


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Vakantieboerderij Oosterwijk
Oerdijk 101
7434RA Lettele (Overijssel)
Tel: 31618904357