Educatieve Viskwekerij de Stroom

Educatieve Viskwekerij de Stroom is het bedrijf van Fam. van der Schoot. Ons bedrijf is gelegen in het hart van nationaal landschap het Groene Woud. Onze omgeving wordt gekenmerkt door prachtige natuurgebieden zoals het Beekdal van de Beerze, de Kampina, de Mortelen, ’t Banisveld en het Landgoed de Baest. Het bedrijf is de laatste jaren opnieuw opgebouwd zodat de bezoekers een indruk kunnen krijgen van de teelt van Meerval (vissoort) op het bedrijf en de natuur in de omgeving. De eigenaar van het bedrijf is tevens Erkend (agrarisch) Natuur Beheerder (ENB) en IVN-watergids, zodoende kunnen wij u mooie routes aanbevelen, en eventueel een wandeling faciliteren.

Het thema op het bedrijf is water&natuur, en er is een lespakket beschikbaar om leerlingen van groep 5,6, en 7 een beleving van het platteland en aangrenzende natuur te laten ervaren.

Sporrings bier van de stroom

Sporrings™ is een hommage aan het kerkdorpje Spoordonk, ook wel bekend als Sporring. Het is het karakteristieke huisbier van De Stroom in Spoordonk, gebrouwen in samenwerking met Sint-Servattumus met ingrediënten uit de streek, Het Groene Woud.

De verschillende smaken zijn met zorg samengesteld en geven ieder op hun eigen wijze beleving aan de mooie Sporringse omgeving en passen tevens bij gerechten met de Meerval, de vis die bij De Stroom op duurzame wijze gekweekt wordt. Kom langs, en proef Sporring.

Kijk voor meer informatie op: www.sporrings.nl en www.viskwekerijdestroom.nl

Klik om te vergrotenBeoordeel Educatieve Viskwekerij de Stroom


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Educatieve Viskwekerij de Stroom
Broekstraat 25A
5688 JX Oirschot (Noord-Brabant)