Boerderij Hebbink

In het groene hart van de Achterhoek aan de rand van het dorpje Halle vindt u onze prachtige groepsaccommodatie Boerderij Hebbink.
De perfecte plaats voor een heerlijke vakantie of weekendje weg.
In 2001 is het achterhuis van de oude T-boerderij omgebouwd tot twee (5-persoons en 10-persoons) appartementen. De 10-persoons is momenteel niet beschikbaar. Vanaf 1 oktober 2010 kunnen we ook grotere groepen en families ontvangen. In het voorhuis is een heel uniek en bijzonder 3e appartement gerealiseerd voor 10-15 personen. Ideaal voor een vakantie met bijvoorbeeld opa, oma, kinderen en kleinkinderen! Op de boerderij vindt u van alles voor uw kinderen en/of kleinkinderen. Terwijl u op het terras met vrij uitzicht geniet van een heerlijk kopje koffie, kunnen zij naar hartenlust spelen, met de poezen en konijnen knuffelen of even lekker schommelen en vies worden in de zandbak.
Het Dwarshuus is ook zeer geschikt als locatie voor teambuilding of scholingsdagen. Alle appartementen zijn luxe en rolstoelvriendelijk ingericht en voorzien van boxspring bedden.
De omgeving leent zich ook uitstekend voor het maken van fiets-, wandel- en ruitertochten. Fietsen zijn op de boerderij of in het dorp te huur. De boerderij ligt aan een doorgaande ruiterroute, ideaal voor paardenliefhebbers. Verder is het mogelijk uw paard te stallen, eventueel met weidegang. Er is ook een buiten-rijbak aanwezig.

Klik om te vergrotenBeoordeel Boerderij Hebbink


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Boerderij Hebbink
Halseweg 63
7025 GA Halle (Gelderland)
Tel: 0314-631678