Kaasboerderij Schellach

Kaasboerderij Schellach is een boerderij met akkerbouw, melkveehouderij, kaasmakerij en winkel vlakbij Middelburg. De boerderij is steeds van generatie op generatie overgegaan. In 1953 hebben Frans en Maatje Kwekkeboom nieuw gebouwd op de plaats waar de boerderij nu is.
In 1963 hebben Jan en Jannie Kwekkeboom het bedrijf voortgezet en in 1980 hebben zij er voor gekozen om kaas te gaan maken. In de loop van de jaren is de boerderij uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is.
In 2000 hebben drie van de vier dochters Kwekkeboom, Els, Marja en Annelies het ondernemersschap van de ouders overgenomen en zijn verder gegaan in hun voetstappen.
In 2011 treedt Robbie Mesu (de oudste zoon van Els) toe tot de maatschap, terwijl zijn jongere broer Niels (nu nog studerend aan de HAS) ook interesse toont voor het bedrijf.


Omdat het bedrijf zeer arbeidsintensief is, wordt er samengewerkt met een 12-tal werknemers, waarvan de meerderheid in deeltijd. Ieder heeft eigen taken en zo is het bedrijf gegroeid van een gezinsbedrijf naar een familiebedrijf mét medewerkers

voor meer info: www.schellach.nl
Openingstijden winkel: gehele jaar
maandag  tot en met zaterdag 9:00-17:30
zondag gesloten.
Opening recreatief: gehele jaar tijdens verkoop binnen- en buitenterras. Mogelijkheden tot rondleiding: in juli en augustus iedere dinsdag om 19.00 uur. En altijd na het maken van een afspraak.
Ook Boerderijbelevingen: zie www.boerenkaas.nl

Klik om te vergrotenBeoordeel Kaasboerderij Schellach


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Kaasboerderij Schellach
Golsteinseweg 25
4333 RA Middelburg (Zeeland)
Tel: 0118-613984