Erfgoedlogies Erve Ensink - luxe vakantiewoning

Zoekt u een luxe en comfortabel verblijf, ver weg van de drukte en jullie dagelijkse beslommeringen? Onze vakantiewoning is ideaal voor een verblijf met uw partner, gezin of samen met opa en oma. Hier geniet je van rust, ruimte, stilte, donkere nachten en elkaar. Het biedt de luxe van een Bed&Breakfast (uitgebreid streekontbijt mogelijk) en de privacy van een vrijstaande vakantiewoning.

Op ons eeuwenoude familie-erfgoed vind je rust om heerlijk te ontspannen en tot elkaar te komen. Lekker weg met gezin of familie. Ook is er voor de kids altijd wat leuks te doen. Lekker struinen op het erf, ravotten in het bos, de kleine dieren bekijken of spelen op de speelweide.

De sfeervolle en hoogwaardig afgewerkte 6-persoons vakantiewoning is een vrijstaand, karakteristiek bijgebouw op ons familie-erfgoed met een ruime oppervlakte van ca. 110m2. De vakantiewoning beschikt over een woonkamer, eetkamer met keuken en twee ruime slaapkamer met COCO-MAT boxspringbedden en douche en bad.

Het erf is gelegen binnen het Internationaal Natuurpark
Veenland / Bourtanger Moor en maakt onderdeel uit van Geopark De Hondsrug. Net over de grens met Duitsland ligt Grafschaft Bentheim. In de omgeving vind je genoeg leuks om te ondernemen of te ontdekken, zoals Dierenpark Emmen, Bargerveen of andere bos-, veen- of heidegebieden.

Klik om te vergrotenBeoordeel Erfgoedlogies Erve Ensink - luxe vakantiewoning


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Erfgoedlogies Erve Ensink - luxe vakantiewoning
Westersebos 9A
7761 PE Schoonebeek (Drenthe)
Tel: 0618914917