Bessenkwekerij Allardsoog

Bessenkwekerij Allardsoog is een boerderijwinkel in Friesland met blauwe bessen en eigen rundvlees. Je kunt er ook leuke workshops volgen of een excursie meemaken.
Logo Bessenkwekerij Allardsoog
Blauwe bessen en wat je ervan kunt maken
We telen blauwe bessen en ander klein fruit en we verwerken het tot een keur aan Blauwe bessen, Lekker en Gezond!jams en sauzen. In de maanden juli-september zijn er volop verse bessen. En ambachtelijk boeren (bessen) ijs, dat u op ons terras kunt nuttigen.


Eigen rundvlees en streekproducten

De rest van het jaar verkopen we vooral vlees van onze langzaam gegroeide Fleckvieh ossen. Dit ras is ook bekend onder de naam Simmentaler. Deze ossen worden in de zomer geweid in een Een blije koe maakt een koeiendansje!kudde en worden groot gebracht met natuurlijke voeders, zoals gras en hooi en stro. Ze krijgen dus geen krachtvoeders om ze snel op gewicht te krijgen. Hierdoor duurt het wat langer voor ze slachtrijp zijn, maar dan heb je een super kwaliteit vlees van een dier dat ook nog eens een leuk leven heeft gehad! En natuurlijk verkopen we ook een keur aan streekproducten van andere ondernemers uit de regio.
 
Activiteiten en excursies
Vergaderen boven de melkrobotOp aanvraag houden we excursies of kinderfeestjes op ons veelzijdige bedrijf. We hebben namelijk een bedrijf met melkvee, akkerbouw en bessen.
 


Expositieruimte
In de boerderijwinkel wordt een wisselende collectie van doorgaans abstracte werken geexposeerd, gemaakt door 3 kunstenaars die rondom Allardsoog wonen.

Openingstijden:
Vanaf april t/m oktober zijn we geopend op
- vrijdagmiddag van 13.00 -17.00 uur
- zaterdagmiddag van 13.00 - 17.00 uur.
 
In de maanden november t/m maart zijn we open bij aanwezigheid of op afspraak.
 
Bekijk de website voor meer informatie over Bessenkwekerij Allardsoog.
www.bessenboerderij.com

Klik om te vergrotenBeoordeel Bessenkwekerij Allardsoog


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Bessenkwekerij Allardsoog
Jarig van der Wielenwei 1
9243 SG Bakkeveen (Friesland)
Tel: 0516426258