BeemsterBeleving

Bij BeemsterBeleving kunt U terecht voor een leuke dag weg in de Beemster, ongeacht uw wensen! In overleg met U kan er een passend programma of arrangement worden samengesteld, varierend van 1,5 uur kaasmaken tot een compleet thema weekend.

Onze activiteitenzijn zeer divers: vanactief buitenleven tot en met creatieve uitspattingen, van culinaire streek- en smaakbeleving tot en met actief boerengolfen en kanoen. Ook kunnen wij uw gezelschap een passende overnachting aanbieden, bijvoorbeeld in onze Bed&Boterham.

Enkele arrangementen: Avonturendag, Streek- en smaakbeleving, Inboeringscursus, Cultuurhistoriedag, en wat U nog meer wenst!

Ook kunnen we voor U eenarrangement organiseren in samenwerking met een professionele chef, hij zal U kennis laten maken met de overheerlijke streekproducten uit de Beemster tijdens een ontspannen kookworkshop.

Een andere manier om het echte buitenleven van de Beemster te leren kennen is de 'Kaasbeleving'. Op onze kaasboerderij, waar we ook de unieke Messeklever maken, wordt U ontvangen en maakt U uw eigen kaas samen de boer/kaasmaker. Hij zal U alle fijne kneepjes van het vak leren. Vervolgensmaakt U eenpuzzel-wandeltocht over onze landerijen, en brengt U de koeien terug naar de stal. Dan is het tijd om te melken! Tenslotte sluiten we af met een kaasproeverij onder het genot van een goed glas wijn.

Neemt U gerust contact met ons op voor de mogelijkheden; het is voor ons iedere keer weer een grote uitdaging om U een unieke belevenis aan te bieden!

Klik om te vergrotenBeoordeel BeemsterBeleving


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

BeemsterBeleving
Wormerweg 7
1464 NA Westbeemster (Noord-Holland)
Tel: 0641474393