Roos en Doorn minicamping Aagtekerke

Aan de weg tussen Aagtekerke en Domburg ligt onze minicamping, op 0,5 km van Aagtekerke en 1,5 km van Domburg. Het strand van Domburg ligt 2 km van onze camping vandaan.
Er heerst op onze familiecamping een gezellige sfeer. De ruime plaatsen liggen verdeeld over 6 veldjes. Er staan verschillende soorten bomen rond en tussen de veldjes. Ook staat er een oude meidoornhaag tussen twee veldjes in, die in het voorjaar prachtig in bloei staat.
Naast de parkeerplaatsen is een oude boomgaard, waar alleen kleine tentjes onder kunnen staan. Er zijn in de bomen verschillende soorten vogels te horen en te zien.

De sanitaire ruimte is volledig betegeld en bevat een dames- en een herendeel, ieder bestaande uit 2 ruime douches (zonder muntautomaat), 2 wc's en 2 grote ronde wasbakken (die ook geschikt zijn om als babybadje te gebruiken) in een doorlopend blad (er is daardoor ook ruimte om een baby te verschonen).
In een aparte ruimte is plaats om af te wassen met warm water. Hier staat ook een wasmachine (die te gebruiken is tegen redelijke vergoeding), koelkast met kleine vrieskast, een strijkbout en strijkplank en een informatierek met folders over uitstapjes in de omgeving.

Wij verhuren een toercaravan met voortent en vaste vloer.

Het is altijd mogelijk om onze camping te komen bekijken.
Misschien kunnen wij u een keer verwelkomen op onze minicamping "RoosDoorn".

Klik om te vergrotenBeoordeel Roos en Doorn minicamping Aagtekerke


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Roos en Doorn minicamping Aagtekerke
Roosjesweg 8
4363 RE Aagtekerke (Zeeland)
Tel: 0118-581348