Hoeve Blitterswijk

    Hoeve blitterswijk is een karakterisistieke boederij met ongeveer 100 melkoeien. Gelegen tussen natuurpark de Weerribben en de Wieden, is het een heerlijke plek om een weekend van de natuur en het platteland te genieten.
 Er is veel te doen in de omgeving, zoals wandelen over het laarzenpad, het kabouterpad of met het pondje. U kunt fietsen langs de weilanden naar het gezellige Steenwijk of een bootje huren in Giethoorn,Kalenberg of Blokzijl.
 In en om de boerderij is er ook voldoende plek om een boek te lezen of lekker even in de zon te zitten.In over leg met de Boer en Boerin kunt U meelopen of mee helpen op de boerderij.Voor de kinderen is er veel ruimte om zich te vermaken. We hebben onder andere een skelter,traptrekkers,schommels.een speelzolder, noem maar op! Ook als het weer even tegenzit is het hier leuk spelen in het hooi of bij de kalfjes. Naast de 100 melkoeien zijn er ook een konijnen,cavia's ,kippen en een pony.Natuurlijk kunnen de kinderen altijd een handje helpen bij het rapen van de eieren en kalfjes voeren.
 Wilt U een weekend echt genieten van het boeren leven,  of gewoon er even tussen uit. Op hoeve Blitterswijk is het vol op genieten in alle vijheid.

Appartementen :
* koeienkamer/serre voor 4 personen.
*De biggetjes voor 4 personen
*klafjes (studio) voor 2 personen
*Hollandse wagen 2 personen.
De apppartementen hebben een keuken blok met koelkast,magnetron,waterkoker,koffiezet apparaat en een kook plaatjes. U heeft een eigen douch en wc bij de hollandse wagen is dat even achter om. De hollanse wagen is in de winter gesloten

Al onze appartementen zijn inclusief badoeken, bed linnen en keuken doeken.

Klik om te vergrotenBeoordeel Hoeve Blitterswijk


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Hoeve Blitterswijk
Hesselingendijk,14
Scheerwolde (Overijssel)
Tel: 0610615391