Gastenverblijf De Droomengel (bij atelier De Nieuwe Engel)

Paradijsselijk! De prachtige ligging van De Droomengel in de IJsselvallei.

...In de prachtige IJsselvallei vindt u een bijzonder gastenverblijf, onderdeel van een Rijksmonument en gesitueerd pal aan de IJssel met schitterend IJsselzicht. Voel u welkom en geniet in onze mooie omgeving.
Uw stijlvolle verblijf is met liefde ingericht en voelt aan als een gezellig ‘thuis’. U heeft een bamboe-sauna met stortdouche, een heerlijke massagedouche,een complete keuken,satelliet-tv en vloerverwarming ter beschikking. Door de unieke ligging heeft u twee privéterrassen, waarvan één ruim dijkterras met schitterend weids uitzicht over de IJssel. Hier maakt u in de ochtendzon, genietend van uw ontbijt, een keuze uit de vele mogelijkheden voor de dag.

De prachtige omgeving biedt u alle gelegenheid tot fietsen of wandelen langs de IJssel, een van onze mooiste rivieren. In de nabijheid vindt u onder meer de Hanzesteden Zwolle, Hattem, Deventer en Zutphen waar het heerlijk struinen, winkelen en dineren is. En natuurlijk vindt u op fietsafstand de Veluwe met al haar mogelijkheden voor een heerlijke dag.

Jan en Marianne heten u van harte welkom!
---------------------------------------------------------

"...een romantische idylle aan een wonderschoon stukje IJssel!" Jan en Vanessa.

Klik om te vergrotenBeoordeel Gastenverblijf De Droomengel (bij atelier De Nieuwe Engel)


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Gastenverblijf De Droomengel (bij atelier De Nieuwe Engel)
IJsseldijk 63
8196 KC Welsum (Overijssel)
Tel: 0570-564 554