Natuurlijk Goed

Nieuw in 2010
Een luxeB&B gekwalificeerd met 5 tulpen!
Een weekendje weg of op vakantie om uit te rusten! Even weg uit de waan van de dag, alles is anders....
Geniet van het leven op het land, de stilte en het uitzicht. Maak een wandeling door de boomgaard of over de landerijen, de laarzen staan klaar.

Mooie fietsroutes, langs het water, door het bos, over de heide of een groen polderlandschap, langs landgoederen, historische stadjes en oude boerderij. Het oude vestingstadje Elburg ligt op slecht 3 km. afstand.
Onze BedBreakfast is ingericht met mooie, luxe en natuurlijke materialen met een duurzaam karakter en van hoge kwaliteit: hout, linnen, katoen en steen.
Duurzaamheid en puur natuur spelen een grote rol in onze bedrijfsvoering! We laten ons hierdoor leiden omdat we graag een steentje bijdragen aan een groenere wereld.
De BB heeft een eigen entree en buitenterras,privacy is volledig gewaarborgd. U verblijft in een van onze luxe ruime nieuw ingerichte gastenkamers met prive badkamer met een heerlijke regendouche en ruim ligbad. De linnenboxsprings zijn van Nilson, en zijn werkelijk heerlijk om in te slapen. s'Ochtends serveren wij een heerlijk ontbijt met producten van eigen erf (jams, eitjes, honing etc) of van biologische/boeren uit de buurt. En bij mooi weer serveren we het ontbijt in de boomgaard waar u ook overdag heerlijk rustig kunt zitten met een boek of een koel glas...Alle kamers worden verwarmd en gekoeld met aardwarmte. In de directe omgeving bevinden zich Nederlands mooiste wellness-en saunacomplex, De Veluwse Bron. In directe omgeving tevens musea, kanoverhuur, tochtjes met een oude botter en vele leuke en lekkere restaurants.Wij verhuren tevens fietsen.Kortom genoeg ingredienten voor even helemaal eruit!

Klik om te vergrotenBeoordeel Natuurlijk Goed


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Natuurlijk Goed
Winterdijk 6
8097 SK Oosterwolde (Gelderland)
Tel: 0525-621472