Boerderij Eben Haëzer

U bent van harte welkom op onze boerderij! Voor het echte buitenleven logeer je bij de familie van Dalfsen in Staphorst. In het prachtige natuurgebied ‘De Olde Maten’ tussen Staphorst en Zwartsluis (vlakbij Giethoorn, Meppel en Zwolle) ligt ons melkveebedrijf met de naam ‘Eben Haëzer’. De boerderij is volop in bedrijf en wij zijn betrokken bij het landelijke gebied. En dat maakt een verblijf een bijzondere ervaring.

Overnachten
In de weilanden rondom de boerderij grazen de koeien, de rust  is voelbaar zodra je uit de auto of van de fiets stapt. Al je zintuigen worden geprikkeld op het platteland. Op ons erf hebben wij een (vier tulpen) kwalitatieve Bed&Breakfast ingericht waarbij je kunt slapen in één van de kamers van de sfeervolle hooiberg of in ’t Huusie, een gastenverblijf voor vier personen. Gastvrouw Tineke serveert de gasten iedere ochtend een royaal boerenontbijt, uiteraard met melk, een vers scharrel ei en eigen gemaakte yoghurt van het eigen bedrijf.

Het boerenleven ervaren
Wil je het boerenleven ervaren? Neem dan samen met de kinderen deel aan het ‘Boerenhulpdiploma’ en ervaar hoe het is om een dagje boer of boerin te zijn.

Liever genieten van de natuur? Pak de fiets of misschien zelfs de familiefiets.En ook vergaderen op de boerderij behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden tal van arrangementen om zowel jong als oud te laten genieten van het platteland. 

Klik om te vergrotenBeoordelingen

 • 8
  Naam: Remie en Thea
  Reactie: Wij werden hier heel gastvrij ontvangen. Het ziet er perfect uit, ontbijt was zeer goed en heel goed geslapen. Dus goede bedden.We hebben gefietst en genoten van de mooie omgeving. Groet Remie en Thea Tuijtelaars uit Baarle Nassau.
  23-05-2012
 • 8
  Naam: Boerenhulpjes: Olivia, Lois en jFien, Sam, Heidi, Cynthia en Gerda uit Limburg Belgie.
  Reactie: Inderdaad: vertrekdag. Wat een zalig verblijf! Prachtig Huis, fijne mensen, interessante omgeving, Korom dubbel en dik waard om te komen. Bedankt voor jullie warmte.
  23-05-2012
 • 8
  Naam: Fam. Elsinga
  Reactie: Wat een leuke plek voor ons jaarlijks terugkerende familieweekend. Een lekkere grote tafel voor onze 3 gezinnen voor de spelletjes en de maaltijden. De skelters, dieren...de kinderen vonden het allemaal even prachtig. Bedankt voor jullie gastvrijheid.
  23-05-2012
 • 7
  Naam: Corrie, Tilly, Margo, jan Aart Toon Piet uit Alphen - Chaam
  Reactie: Een gezellig weekend gefietst in deze mooie omgeving. Het weer viel mee.Lekker geslapen in de hooiberg. We hebben genoten. Op zijn "Brabants": hartstikke bedankt voor de gastvrijheid en de hulp bij de fiets reparatie.
  23-05-2012

Beoordeel Boerderij Eben Haëzer


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Boerderij Eben Haëzer
Postweg 2
7951 KT Staphorst (Overijssel)
Tel: 038-3866535