IJsboerderij 't Olde Pietepol

Op de Haart, een Aaltens buurtschap tussen Aalten en Winterswijk, is ons bedrijf te vinden. Wij zijn in hoofdzaak een melkveebedrijf die van de verse melk (h)eerlijk boerenroomijs maakt. En daarnaast ook yoghurt-, sorbet en suikervrij-ijs.
Voor wie wat meer wil weten van koe tot ijs:
Er hangen diverse informatieborden. En speciaal voor u hebben we een sky-box, met een balustrade, zodat u alles in de stal kunt zien van bovenaf. Ook hebben we verschillende arrangementen,  zoals een speurtocht voor verschillende leeftijden.
Tevens is ons ijs verkrijgbaar bij diverse horeca- bedrijven en campings.  Daarnaast hebben we een aantal verkoopwagens, waarmee we op allerlei grote en kleine evenementen staan.
Ook verhuren we ijskarren, voor wie een feestje geeft en zelf wil scheppen.
Openingverkoop:van  1 Apr t/m 31 Okt.  is ons ijs, koffie en thee dagelijks aan huis verkrijgbaar in de kapschuur dmv zelf-bediening.  Waar ook een paar speeltoestellen bij staan voor de kleinste kinderen.
ps. de foto's laten de geboorte van Liza 111 zien, wilt u haar eens in het echt zien, kom dan een keertje langs, u bent van harte welkom!

Klik om te vergrotenBeoordeel IJsboerderij 't Olde Pietepol


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

IJsboerderij 't Olde Pietepol
Lieversdijk 4
7121 KT Aalten (Gelderland)
Tel: 0543-565287