Galerie Donkersvoort

*GALERIE met wisselende exposities van internationale professionele kunstenaars. De kunstwerken zijn merendeels te koop evenals KunstKoopKado's, tijdschriften, kunstkaarten en kleine kunstartikelen. Vrij entree tijdens exposities- zie website. Kinderen onder begeleiding. Huisdieren niet toegestaan.

*ONTDEK DE KUNSTENAAR IN JEZELF Geprogrammeerde , kennismakingscursussen en WORKSHOPS modeltekenen, schilderen, materieschilderen, decoratieve schildertechnieken en lijsten maken, beeldhouwen, modelboetseren, keramiek en plastische vormgeving (giettechnieken, mallen maken, beton, gips).
De ateliers zijn gevestigd in de voormalige schuren en opstallen. De cursussen en workshops zijn voor volwassenen en geschikt voor alle niveaus.
In de vaste jaarcursussen wordt gewerkt in kleine gemengde groepen met intensieve persoonlijke begeleiding. De oudste cursisten tot nu toe waren 90 jaar!

*EEN SPECIALE DAG DOE JE MET KUNST
Workshops, dagprogramma's, expositierondleidingen en kunstprojecten OP AANVRAAG en regio overschrijdend voor particulieren, bedrijven en onderwijsinstellingen. Voor groepen v 6 personen tot 25 of meer personen. In eigen ateliers - bij mooi weer buiten- of ambulant (BIJ U OP LOCATIE) en ook mogelijk voor kinderen. Bijv. voor een vriendinnendag, familiedag, jubileum, personeelsuitje, voor teambuilding of als leeractiviteit.
Een voorbeeld is "MAAK UW EIGEN SCHILDERIJ OF BEELD IN EEN MIDDAG'. Mat. inbegrepen. Koffie, thee en cake in de pauze.Groepskorting vanaf 10 personen

*Het verzorgen van LEZINGEN, het BEGELEIDEN VAN KUNSTINITIATIEVEN het uitvoeren van kunstOPDRACHTEN in gezamenlijk overleg.

* Te huur:ateliers met buiten- werkruimte midden in de groene beeldentuin. Privéles mogelijk. Voor beginners en (amateur-)kunstenaars.
In de ateliers, de galerie en de beeldentuin zijn mogelijkheden voor georganiseerde activiteiten voor korte momenten of meerdaagse arrangementen. U heeft een idee en wij voeren het uit.
Houders  Bijzonder Brabant pas krijgen 5% korting uitgezonderd op reeds geldende aanbiedingen
Seizoen loopt van september tot en met juli.
Kijk bij evenementen voor de komende exposities en workshops of geef U zelf op voor de regelmatige digitale nieuwsbrief

V h expositieprogramma raadpleegt men de website of media informatie.
Jaarcursussen op vaste dagen Overige expositiebezoeken en activiteiten deelname op afspraak

Klik om te vergrotenBeoordeel Galerie Donkersvoort


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Galerie Donkersvoort
Donkersvoortsestraat 3
5741 RL Beek en Donk (Noord-Brabant)
Tel: 0499-422952