Gasthoeve de Dompt

Wij nodigen u uit om op een unieke, cultuurhistorische locatie kennis te komen maken met het platteland. Logeren in een monumentale ontginningsboerderij uit ca. 1910 in de Brabantse Peel.

Hotel Gasthoeve de Dompt
Voor gasten die rust zoeken, passanten die agrarisch ruimtelijk platteland en natuur kunnen waarderen, voor mensen die graag even de drukte willen ontvluchten of zomaar even van de bijzondere sfeer die wij u bieden gebruik willen maken, is de boerderij zeer geschikt voor zowel een kort als een langer verblijf. Het is de combinatie van het platteland, het monumentale gebouw en de zich bij de boerderij bevindende melkveehouderij die deze locatie zo speciaal maakt.

De gasten kunnen ondergebracht worden naar wens in het appartement of een keuze maken uit een van de vijf ruime gastenkamers, allen met een eigen sfeer. De kamers hebben elk een naam gerelateerd aan de oude namen van de ruimtes in het grote huis. En ze hebben de sfeer meegekregen van de landgoederen uit de omgeving, herinnerend aan de tijd van de grote peelontginningen van begin vorige eeuw. De ontvangstruimte "Het schaftlokaal" is geschikt voor vergaderingen en het geven van cursussen tot max. 30 personen.

Uw gastvrouwen Angela en Theresia heten uw welkom.

Klik om te vergrotenBeoordeel Gasthoeve de Dompt


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Gasthoeve de Dompt
Elsendorpseweg 72-74
5424 SB Elsendorp (Noord-Brabant)
Tel: 0492-351726