Bij Aaltje aan de Linie

Een dagje Bij Aaltje aan de Linie met collega’s, vrienden of familie is er gegarandeerd eentje waar nog lang over nagepraat wordt! Welk team kan het beste klompschuppen, heiningpaal slaan en trekker rijden, en wie haalt droog de overkant van het Valleikanaal? Na afloop komen de sterke verhalen bij een welverdiende barbecue op de boerderij.

BOERENSPORT IN DE WEI
Na de koffie/thee en koeienvlaai met z’n allen op de wagen en met de trekker naar de wei. Daar gaan de teams het tegen elkaar opnemen bij zes echte boerensporten zoals trekker rijden, heiningpaal slaan, hooibaal stapelen, touwtrekken, klompenrace en vlotten bouwen. Natuurlijk is er voor het beste boerenteam een leuke prijs te winnen.

BOERENFRISBEE
Een klein budget en toch een leuke en originele middag uit? Kies eens voor boerenfrisbee! Met z’n allen de wei in en proberen de frisbee in zo weinig mogelijk worpen in de melkbus te krijgen. Boerenfrisbee is leuk, verrassend en iedereen kan het. Er zijn 9 holes in een verrassend parcours tussen hekken, sloten, de Grebbeliniedijk en onze kudde Hereford ossen. Halverwege een lekkere picknick? Zorgen we voor. Of voor koffie met koeienvlaai vooraf en een relaxte barbecue na afloop. 

BOERENSTOOMCURSUS
Met de boerenstoomcursus leert u in één middag de fijne kneepjes van het boerenvak. Koeien voeren, eieren sorteren en kalfjes verzorgen. En natuurlijk ook trekker rijden en aan het eind een echte melkclinic. Na afloop nog een lekkere boerenborrel en de welverdiende boerenbul om thuis in te lijsten. Aan het eind kiest boer Hendrik Jan in welk team de beste boeren zitten!

WIE IS DE MOL?
Naar het bekende TV-programma. Probeer met je team zoveel mogelijk punten te verdienen door opdrachten uit de voeren. Maar let op... er is een mol in het team! De mol ondergraaft alle goede ideeën en saboteert de opdrachten. Niemand is te vertrouwen. Het draait allemaal om die ene vraag: wie is de mol? Intussen geniet je ook volop van de prachtige natuur die de route over de historische Grebbelinie te bieden heeft.

GAME: DE BOM
Er ligt een oude bom op de Grebbelinie, ergens in de buurt van Valleisport.... en hij staat op scherp! Teams hebben 2 uur de tijd om de bom te vinden en onschadelijk te maken. De klok tikt door! Verzamel hints en codes in de omgeving, werk samen en verdeel de taken. Lukt het, dan ben je de held van de dag. En lukt het niet... BOEM!

Klik om te vergrotenBeoordeel Bij Aaltje aan de Linie


Op de kaart

Neem contact op


Adres


 

Bij Aaltje aan de Linie
Zegheweg 49
3931 MR Woudenberg
Tel: 033-2861801